2017. 08. 28., hétfő, 14:35

Dumaszínház a porondon! – A Szivárvány Kultúrpalota szeptemberi programjai

​Többek között Kiss Ádám és Dombóvári István is tiszteletét teszi szeptember 21-én a Szivárvány Kultúrpalotában, de rajtuk kívül még sok más érdekességre is felkaptuk fejünket a szeptember havi programok láttán.

Igazán tetszetős filmekkel kezdi a szeptembert a Szivárvány mozi. Szeptember 4-től 7-ig lesz látható a vásznon a francia vígjáték Dany Boon rendezésében és főszereplésével a RAID – A törvény nemében, valamint az új Channing Tatum film, a Logan Luck – A tuti balhé is kapott időpontokat. Ezt követi majd a szintén francia vígjáték a Bébibumm valamint az Elválaszthatatlanok is. Az Ars Sacra Fesztivál keretein belül levetítik majd szeptember 15-én a Faces of Love – A szeretet arcai című magyar dokumentumfilmet, majd egy hét múlva az Ignác című történelmi drámát is.

 

 

Szeptember 19-én közönségtalálkozót szerveznek a Szivárványban, ahol az érdeklődők Hobóval találkozhatnak majd teljesen ingyenesen, de figyelni kell, hiszen a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

 

Szeptember 21-én aztán jön a méltán népszerű Dumaszínház, olyan fellépőkkel mint Kiss Ádám, Dombóvári István, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs sőt, Schobert Norbi is tiszteletét teszi. Az est 18 órakor kezdődik majd a jegyekért pedig 3700 forintot kell majd fizetni.

A részletes programokat a Szivárvány Kultúrpalota honlapján kell keresni.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: