2017. 08. 15., kedd, 11:16

Túlságosan félénk a kutyusod, oktatni szeretnéd? Vagy csak napközibe adnád, hogy ne legyen otthon egyedül? Akkor irány a Kutyapalota!

Pár hete már írtunk róla, hogy Kaposváron megnyitott az első Kutyapanzió, de a www.kutyapalota.hu oldalról kiderül, hogy a szolgáltatásaik listája itt még koránt sem ér véget! Különleges hangsúlyt fektetnek a bentlakásos kutyakiképzésre, nap mint nap foglalkoznak kutyarehabilitációval és kiállításra való felkészítéssel, de a kutyanapközit sem szabad kihagyni a sorból.

Napközi, de nem a gyerkőcöknek!

 

 

Előző cikkünkben már ejtettünk szót a Kutyapanzióról, és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról, ám most a nagyítónk alá a Kutyanapközit vettük elsőként. A részletek ugyan megegyeznek fent említett társával, ám a napközi minden nap 8 és 16 óra között vehető igénybe. Nagyon jó választás lehet, ha nem szeretnétek egyedül otthon hagyni a munka vagy iskola időtartamára a kedvenceiteket, vagy ha hétvégén kirándulni mentek. 

 

Féltékeny a kutyusod, elhízott vagy nem szocializált? Megoldják!

Olyan viselkedési zavaroknál, mint agresszió, féltlékenység, félelem, felugrálás, szeparációs szorongás, rombolás, rágás, indokolatlan mértékű ugatás, ajánlott orvosolni a problémát, hogy kedvenced ezeket leküzdve be tudjon illeszkedni a kutyás közösségbe, emellett kellemesebbek legyenek a mindennapjaitok együtt. 

 

 

A rehabilitáció itt nem áll meg! A másik szakág, amiben segítséget nyújt a Kutyapalota az egészséges életmód és mozgásterápia, olyan gondokkal fordulhattok feléjük, mint túlsúly, étrend tanácsadás, krónikus mozgás hiány, izületi problémák. Mindkét ág képzéseit 2 hetes kurzusban vállalják kizárólag, ami szükséges is, hogy a kutya szocializáltságát, életminőségét és rehabilitációját szakszerűen el tudják végezni.

 

 

A Kutyapalota weboldalán tájékozódhattok a szolgáltatások áráról, Facebook-on pedig egy szuper nyereményjátékkal kedveskednek most számotokra!

 

 

 

Így tovább Kutyapalota!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: