Csülkös sör, Johnny Firpo - Ezeket biztosan szűrhetitek a Sörünnepen! - Azt is mutatjuk mennyiért

2017. 08. 15., kedd, 09:51

Csülkös sör, Johnny Firpo - Ezeket biztosan szűrhetitek a Sörünnepen! - Azt is mutatjuk mennyiért

Arról már írtunk, hogy nem kevesebb mint 10 hazai sörfőzde képviselteti magát az I. Kaposvári Kézműves Sörünnepen, arról viszont nem, hogy konkrétan milyen komlódzsúzokat szűrhettek majd, de most erről is csöpögött némi info.

Ami biztos, hogy a 10 főzdétől több mint 20 fajta frissen csapolt sört kóstolhatunk 3 napon keresztül, és hogy ezek között lesz jópár igazi különlegesség.

 

Bud Spencer kistesója is érkezik a Hedon csapjára

Ilyen a Karl Mikro-Sörfőzde Csülkös söre, mely egy bécsi láger, igazi főtt kemencés csülök felhasználásával, borókabogyóval, enyhén füstös-csülkös, sós ízzel és aromával. Ha valami, ez érdekesen hangzik...

Egy másik nedű, amihez szinten ritkán juthattok hozzá csapolva, a Hedon Johnny Firpo-ja, mely egy könnyed, friss és ropogós világos ale, megjelenésekor írtunk is róla bővebben.

Lesznek még meglepetések, de nem szeretnénk minden poént lelőni, így csak annyit árulunk el, hogy jelen lesznek a nagy kedvencek is, mint a Triplameggy, az Illuminátor, a Flying Rabbit vagy a Big Face.

 

Ez a népszerű amerikai IPA is jön

A fesztivál söre a Kaposvári Sörmanufaktúrától érkezik, mely egy felsőerjesztésű APA.

A söröket 4 decis kiszerelésben élvezhetjük és pár fajta kivételével 750 magyar forintba kerülnek majd, ami korrekt ár a prémium kategóriához mérten.

 

Legyen már csütörtök!!!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: