2017. 08. 10., csütörtök, 10:43

Szuper esküvői fotó helyszínek Kaposváron

Rengeteg szép helyszín van Kaposváron, ami alkalmas esküvői fotózásra, de egyedi kevés. Ennek ellenére próbáltunk olyan helyeket is összeszedni a környékről, ahol különleges fotók készülhetnek, és persze nem hagyhattuk ki a nagy klasszikusokat sem.

Maradj a természetben!

 

 

A Desedán vagy a Tókaji Parkerdőben lőtt fotók igazán népszerűek lettek az elmúlt években, éppen ezért ha ránézünk egy itt készült képre, lassan már meg tudjuk állapítani, hogy melyik fűszálnál vagy stégen készültek. 

 

Ruha: Ági Szalon

 

A virágoknak búcsút mondva mi egy szalmaföldet ajánlanánk a környéken, ahol letisztult fotókat lehet készíteni, ez a környezet egyszerűségével teszi tökéletessé a képet. Ám ha csempésznétek egy kis színt az albumba - még mindig a Desedán maradva -, a Fekete István Látogatóközpont épületének sárga falánál különleges darabokat készülhetnek rólatok. 

 

Kinek kell kávézó, ha van sörház?

 

Ruha: Ági Szalon; Fodrász: Gallai Zsófia

 

Annak ellenére, hogy az Erzsébet Sörház már több mint fél éve nyitott, még nem láttunk rá példát, hogy valaki esküvői fotózáshoz választotta volna. A hely egyedi enteriőrje alkalmassá teszik az igazán laza és különleges képek készítésére.

 

Ruha: Ági Szalon; Fodrász: Gallai Zsófia

 

Mellette szól, hogy rossz idő esetén kíváló 'benti' helyszínként szolgál, azon felül, hogy az itt készült fotók az első randi romantikus helyszínét idézhetik vissza a házasodni készülő pár számára. 

 

 

Legyen tető a fejed felett, de a helyszín is tágas legyen? Itt a megoldás!

 

 

Ha mindkét tényező elvárás, a Hotel Dorottyát vagy a Városháza a megoldás. Az elegáns, esztétikus, és tágasabb terek kedvelői mindkét épületben számos pontot találnak a fotózáshoz, és nem is kell messzire menni az anyakönyvvezető után, hogy elkészítsék rólatok a képeket! 

 

 

Merd felvállalni a hobbid a képeken!

 

Fodrász: Gallai Zsófia

 

Egy időben mindenki a Berzsenyi park és környékén készíttette magáról a képeket. Ha ezt már unalmasnak találjátok, ajánlunk számotokra egy több szempontból is ideálisabb parkos övezetet:

 

 

 

A Városliget ütősebb szabadtéri helyszínként szolgálhat, hiszen megannyi hobbit és stílust lehet vele megjeleníteni. A bokrok, a domb, a tó, a fák, egy adott területen szolgáltatnak helyet egy napnyugtás fotózáshoz vagy ladikban evezős darabokhoz.

 

Ruha: Ági Szalon

 

Légy bevállalós és merd megjeleníteni a kedvenc hobbidat! Egy és ugyanazon terepen a kosárlabda, futás, gyúrás, sakkozás, görizés, deszkázás és a bmx szerelmesei életük két kedvenc dolgát jeleníthetik meg az esküvő fotóikon. Igazán egyedi képeknek lehettek gazdái, hogy ha be mertek vállalni valami ilyesmit!

 

 

 

Ti tudtok olyan helyszínt Kaposváron, ahol különleges esküvői fotókat lehet készíteni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: