2017. 07. 26., Szerda, 11:19

Ingyen koncertek, Kézműves Sörünnep és Reframe! Csak annyit kell tenned, hogy bevállalod!

Kaposvári egyetemisták, figyelem! Ha utálod a komolyzenét, vagy legalábbis nem a klasszikus zene áll hozzád a legközelebb, akkor figyelj!

Egy különleges program, a Beavatás keretében budapesti sorstársaiddal közösen igazi túlélőtúrán vehetsz részt augusztus 17-19 között a Kaposfesten! A feladat nem több, mint túlélni egy klasszikus zenei koncertet, melyen csupa világsztár fog fellépni! Ha bevállalod, és nem halsz bele, akkor várunk az augusztus 18-án lévő esti koncertre, mely hét órakor kezdődik a Szivárvány Zeneházban. Ha sikeresen túlélted, a jutalmad egy belépő és egy korsó sör az Első Kaposvári Kézműves Sörünnepen, valamint részt vehetsz egy különleges buliban, ahol a 30y, az Akkezdet Phiai, az Elefánt és az Anima Sound System fog közösen zenélni.

A klasszikus zenei programok mellett vár rád még egy csomó jópofa élmény, például éjszaka megnézzük Közép-Európa legnagyobb Hold-darabját a Zselici Csillagparkban, és lesz Kézműves Sörünnep is, könnyűzenei koncertekkel.

Első Kaposvári Kézműves Sörünnep

Augusztus 17-20 között rendezi meg a Kaposfest és az Erzsébet Sörház az Első Kaposvári Kézműves Sörünnepet, melyre a Beavatás résztvevői díjmentesen mehetnek be. Megkóstolhatják a dél-dunántúli kézműves sörfőzdék és meghívottjaik legjobb söreit, valamint az Erzsébet Sörház kreatív séfjének, Lokodi Ákosnak saját készítésű prémium grillkolbászait. Továbbá részt vehetnek az I. Donner János darts kupán, melynek nyertesei bőven el lesznek látva kézműves sörökkel!

REFRAME

Augusztus 18-án egy teljesen új zenei produkció debütál a Sörünnepen. A REFRAME célja újrakeretezni olyan zenéket, melyeket sokan szeretnek. Prieger Zsolt (Anima Sound System) vezetésével olyan zenei közegbe kerülnek az ismert dalok, melytől még érdekesebbé, élvezetesebbé válnak, sőt, új jelentéssel is gazdagodnak. Indie-rock-hiphop-elektronika-punkkomolyzene egy színpadon, feszegetve a stílusok közti határokat. A könnyűzenét a 30y, az Akkezdet Phiai és az Elefánt együttes tagjai képviselik 3-3 dal erejéig. Vivaldi: A négy évszak című művét Baráti Kristóf és a Kaposfest Kamarazenekar adja elő, Prieger Zsolt digitális hangkulisszájával kiegészülve. A Beavatás résztvevői nemcsak az esti koncerten vehetnek részt, hanem bemehetnek a délutáni próba során a backstage-be, és beleshetnek a próbafolyamatokba. Ha szívesen próbára teszed magad, jelentkezz, és legyél egy a bátor túlélők közül!

Jelentkezni augusztus 5.-ig a 74nullanulla@gmail.com címen lehet, a részvétel ingyenes!

További infó itt és itt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: