2017. 07. 26., Szerda, 10:54

Kaposvár egyik legjobb sminkmestere megnyitotta első szalonját! - Bekukkantottunk hozzá

Oppert Adri különcnek számít városunkban, hiszen egyike azon sminkeseknek, akik papírral is rendelkeznek erről. Az általunk adott - legjobb kaposvári sminkes - titulust pedig munkássága, és számunkra kreált Halloween-i alkotása révén ítéltük meg számára. Na de! A Beauty Bár-ra keresztelt szalonban nem csak make up, hanem kozmetikai kezeléseket is végez, kíváncsiak voltunk ezeket is ennyire pro szinten űzi-e, ezért betértünk hozzá.

A szalon

A hely minden szegletén érződik Adri jelleme. A lila különböző árnyalatai uralják az üzletet, amik karakteres szürke és fekete színekkel vegyülnek, ezzel alkotva egy barátságos környezetet, ahova jó belépni. 

Szolgáltatások

Kortól függetlenül mind a női, mind a férfi 'pácienseket' szeretettel várja a szalon, legyen az gyanta, arcápolás, szemöldökszedés vagy Bármi. Ezen kívül műszempilla felrakás és profi sminkelés is szerepel a szolgáltatások listáján. 

Ápoljuk az arcunkat

Magyar kozmetikumokkal, mégpedig Solanie termékekkel dolgozik Adri, mivel ezekkel személyre szabottan tud elíxirt 'kotyvasztani' a különböző bőrtípusokhoz.  

A hétfői nap folyamán én is befeküdtem hozzá, piros foltok nélkül, letisztult bőrrel és egy hosszú arcmasszázstól ellazulva távoztam tőle, ötös szolgáltatásban volt részem.

Elrendezés

Jó pár szalonnal ellentétben, a gyantázás elszeparált helyiségben folyik, a sminkeléshez külön 'zúg' található a szalonban, várakozni pedig egy kellemes kanapén tudtok. 

Csomagban kapjátok a tutit

Ballagásra, vacsorára, rendezvényre, esküvőre, igazából bármilyen esemény apropóján Adri rendelkezésetekre áll, hogy egy csodálatos sminkkel tudjatok megjelenni. A későbbiekben szeretne komplett csomagokat létrehozni, például esküvőre készülőknek, amiben az eseményt megelőzően arctisztító kúra, próbasmink és smink is szerepel a mennyasszony és az örömanya számára. 

Mennyi is az annyi?

A Beauty Bár árai kaposvári viszonylatban a középkategóriába esnek. Az alapsmink 5.000 Ft-tól, egy arctisztítás 4.500 Ft-tól, egy ultrahangos kezelés 3.000 Ft-tól, pillázás pedig 6.000 Ft-tól kezdődik.

Ha tetszett amit olvastatok, bejelentkezés alapján tudtok időpontot egyeztetni, az elérhetőségeit pedig a Beauty Bár Facebook oldalán találjátok! Mi szívből ajánljuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: