Kaposváron már kürtőskalács fagyi is van! - Teszteltük

2017. 07. 18., kedd, 10:34

Kaposváron már kürtőskalács fagyi is van! - Teszteltük

Mindenki nyugodjon le, mindjárt elmondjuk hol kapható ez a jóság és azt is hogy milyen!

De mi is ez?

A forradalmi édesség tavaly debütált először Prágában, azóta már felbukkant pár fesztiválon és Budapesten is kapható egy ideje. A kalácstölcsér pont olyan mint a hagyományos kürtőskalács, csak éppen tölcsér formájú, kapható belőle vaníliás és fahéjas.

12 MannaICE ízből lehet választani

A belevaló fagyi jóféle MannaICE, amit már teszteltünk tavaly, ahol pedig megtalálhatjátok, az a Slendy Honvéd utcai boltja, amiről itt írtunk.

 

3 gombóc az optimális, több nem nagyon férne rá ekkora adagokbólAtomtámadás ellen is véd?

Nem, az ellen nem véd, viszont marha jól megy egymáshoz ez a két finomság, minket azonnal levett a lábunkról. Méreténél fogva először két fél adag fagyi kerül a tölcsérbe, ami azért jó, mert így akár két különböző ízt is választhatunk az aljára, másrészt tökéletesen kitölti a tészta belsejét az olvadó édesség. És persze egy idő után át is áztatja a kalács belsejét a fagyi, ami nagyon extra textúrát eredményez. 

 

Hát nem gyönyörű?Hupikék a tölcsérben

74 TIPP: Kérjetek hozzá egy rolettit, torlaszoljátok el vele az alját, így nem folyik ki a fagyi ha megolvadt! És zsepi legyen a közelben, mert nehéz csont nélkül fogyasztani ezt a szörnyet.

 

Itt az okosság!

Az adagra sem lehet panasz, már a gombócokkal is jóllaknánk, a kürtőssel együtt pedig ez egy egész estés desszert. A különleges tölcsér ára 200 Ft, tehát 10 forinttal olcsóbb mint egy adag fagyi, teljesen korrekt.

 

Cukorkómára fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: