2017. 07. 18., Kedd, 08:57

Itt egyszer mindenkinek meg kell szállnia - Star Wars hotelt nyit a Disney

A Star Wars filmek, a messzi-messzi galaxis és úgy az egész birodalom rajongóinak most van egy nagyon jó hírünk.

Egészen elképesztő koncepciót vázolt fel a már tegnap is említett Los Angelesi D23-as Expón a Disney. A cégóriás egy egészen részletes, valósághű és interaktív Star Wars hotelt épít, ahol tényleg otthon érezhetik magukat a rajongók. Az előzetesen közölt képek egészen fantasztikusak, ha ezt a Disney tényleg megvalósítja a közeljövőben, előre borítékolható a siker.

Nem csak a design, még a sztori is élő lesz

Azért teljesen nem nevezhetjük szállodának a Floridában épülő létesítményt, talán inkább a vidámpark a helyes elnevezés, hiszen az előzetes tervek szerint teljes egészében interaktív lesz a Star Wars Hotel. Nem elég, hogy minden dolgozó a galaxishoz illő kosztümöt fog viselni, az ablakokon kitekintve a világűrben gyönyörködhetünk, de még a vendégek is saját történetszálat kapnak.

Az elmondások szerint ezt úgy kell értelmezni, hogy míg a dolgozóknak lesz egy betanított saját történetük, addig minden vendégnek személyre szabott sztorit találnak ki. Tehát mikor megérkezünk, akár úgy is üdvözölhetnek, mint egy galaxis szerte jól ismert, tizenkét bajnoki címmel rendelkező fogathajtót, vagy akár egy rettegett fejvadászt.

A kivitelezés a hírek szerint már elkezdődött és annyira nem is kell sokat várnunk, hiszen az átadás időpontját 2019-re tették.

Megyünk vagy megyünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: