2017. 07. 10., hétfő, 12:49

„Nyáron 2 doboz sörtől is be lehet rúgni” – vicces nyári kérdések Kaposvárról

Itt a nyár a vakáció, a nyaralás és az ostoba kérdések hónapja. Legalábbis ami az internet topikjait illeti. Ilyenkor ugyanis csak úgy hemzsegnek a jobbnál jobb problémafelvetések az online közösségi felületeken teret adva a kiéhezett troll felhasználóknak. Persze nem kellett sokat kutatnunk, hogy kaposvári bejegyzésekre bukkanjunk!

Meg fog harapni?

Akinek van bármilyen kis házi kedvence, pontosan tudja, hogy a nyaralás során rendkívül nehéz dolog megoldást találni az elhelyezésére. Főleg akkor, ha nem tudjuk magunkkal vinni a kijelölt úti célunkra. Kérdezőnk is hasonló gondokkal küzd, hiszen egy olyan nehéz helyzetben találta magát, mikor párja elhúzott lazulni az alig 7 hetes kutyusukkal – kérdés, hogy miért nélküle – és most attól fél, hogy nem fogja megismerni őt a kis állat. A válaszolók rögtön le is csaptak a kaposvári lány felvetésére így a trollkodás sem maradhatott el. Az első hozzászóló rögtön kérdésbe öltöztetett iróniában fejtette ki véleményét miként két hét távollét után a saját kutyánk már be sem enged minket a házba. Persze, ha „aranyhalnak néznénk a kedvencünket” akkor gázosabb lenne a helyzet, hiszen csupán csak három másodpercig lennének képesek emlékezni ránk. Ami nem jó.

 

A whiskytől jobban leszel

Nyáron a legjobb szomjoltó kétségkívül a jó hideg ásványvíz sör! Vannak azonban olyan kétségbeesett „sör szüzek” akik már attól is beparáznak, ha két doboz sárga nedű lecsusszan a torkukon. Következő kérdezőnk is ilyen problémával küszködik ugyanis érdeklődésének középpontjában pont ez áll: „Nyáron a 2 doboz sörtől be lehet rúgni?” Főleg úgy, hogy előtte még sosem volt ittas. Persze a kommentelők ismét humoros kedvükben voltak. Az egyik például egyenes azt tanácsolta szegény lánynak, hogy nyugodtan próbáljon meginni „két sört, három pálinkát és négy wiszkit” ugyanis ezektől CSAK becsiccsent! Reméljük, nem vette komolyan az ajánlatot, hiszen akkor nagyon csúnya vége lett volna az esetnek. Mondjuk a másik „segítő szándékú” válaszoló sem restelkedett kreatív (gonosz) ötletekben. Szerinte a „whyskitől csak jobban lesz!” Ugyanis az „józanító hatású hasonlóan a vodkához!”. Ezek után csak reménykedünk, hogy tényleg nem lett semmi baja a hölgynek!

 

Kék pólós, napszemcsis srác jelentkezz!

A legszebb szerelmi történetek szinte kivétel nélkül úgy kezdődnek, hogy a pár tagjai mikor először meglátják egymást teljesen elolvadnak, és kínos mosollyal jelezik, mennyire bejön nekik a másik. Sok esetben azonban csak plátói marad a szerelem, hiszen vagy a kiszemelt tűnik el egy szempillantás alatt vagy egyszerűen nem illik össze a két ember. Következő kérdezőnk sajnos az utóbbi esetbe tartozik, ugyanis a focifesztiválon talált rá álmai lovagjára, aki „kék pólóban volt és napszemcsit viselt”. Azóta viszont elnyelte a föld. Egyszerűen nem találja. A jószívű kommentelők persze mindjárt orvosolni próbálták a problémát és igen találékony elképzelésekkel bombázták alanyunkat. A plakátozás vagy a megyei napilapban történő hirdetés biztosan célravezető lehetne, ha egyáltalán valamilyen bővebb leírást tudna adni a keresett személyről. Mert így elég sok kék pólós, napszemcsis srác fog magára ismerni… Mondjuk az utolsó hozzászóló pesszimizmusa sem ad túl sok okot az örömre…

 

Inkább igyál egyet a soron…

A nap kérdését is sikerült megtalálnunk! Ehhez a címhez nem kellett mást kiírni, mint a következőt: „Holnap megyek valahova más városba és egyik ismerősöm ott nyaral, akit utálok. Mennyi az esély, hogy összefutunk?” Már a felvetés sem mindennapi így nem csoda, hogy a válaszolók sem maradtak restek. Itt aztán minden van a leoltástól kezdve – „kevesebb mint 1 százalék, mint amennyi az agyi tartományod” – a tanácsadáson át – „inkább igyál egyet a soron hátha magadhoz térsz”- egészen a tényközlésig: „Ha így folytatod Kaposvárra sem kell visszajönnöd mert megutál mindenki annyira sötét vagy”. Reméljük, hogy legalább az ismerősét elkerülte.

 

A beégős tini dráma

A nyári kérdésözönből természetesen nem hiányozhatott a részletesen kifejtett és igazán nagy bénázást leíró tini románc sem.  Röviden a sztoriról: van egy 14 éves srác, aki a Virágfürdőben megpillantotta „élete értelmét” aki a faterjával és tesójával csapatta a vakációt. Ekkor emberünk odalépett és megkérdezte, hogy „hová valósiak” illetve „milyen a víz”? Mivel a papa is ott volt, ezért ő válaszolt miközben a kislány csak mosolyogva üldögélt. Nem is csoda miként a fiú „lefagyott” és inkább gyorsan tovább állt. A randiguru kommentezők szerint, ekkor követte el a legnagyobb hibát. Ugyanis ehelyett inkább a fatert megkellett volna hívni egy jó hideg sörre, a kiscsajt meg egy fagyira. Ha ez nem vált volna be, akkor csak a nyomulás maradt. Meg a sör. 

 

További vicces kaposvári dolgok ITT

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: