2017. 07. 04., kedd, 14:50

Nem tudod mit kezdj a kutyusoddal, ha nyaralni mész? Itt a válasz: Vidd az új kaposvári kutyapanzióba!

Biztosan sokan találkoztatok már a problémával, hogy nyaralás vagy hosszabb távolmaradás során nincs hova elhelyezni a család kedvenceit. Ez mostantól nem jelenthet gondot, nemrég megnyitott az első kaposvári kutyapanzió. Utánajártunk a témának: hol, mennyiért, milyen ellátást és foglalkozást kapnak négylábú barátaink.

A Kutyaplacc neve biztosan jópárotoknak ismerősen cseng, ők voltak, akik elindították a kaposvári kutyabarát helyek megjelölését, városi szocializációs órákat tartanak, most pedig létrehozták Kaposvár első kutyapanzióját. 

 

 

Hol? 

Kaposfüreden egy 1200 négyzetméteres, családias, zöld környezetben alakították ki a kutyusok igényeire szabva a panziót. A nagyobb ebek, az időjárásra való tekintettel kint, szigetelt kenelekben pihenhetnek, míg a kisebbek a házban külön szobával rendelkeznek, ami mellé egy játszóhelyiség is tartozik. 

 

 

Mikor vidd?

Itt a szezon, rengeteg gazdi nyaral, amikor is problémát okozhat a kedvencek elszállásolása. De nem csak ebben az időszakban jelent megoldást a panzió, télen is rendelkezésre állnak, vagy ha hétvégére elutaztok, esetleg tatarozás van az otthonotokban, szívesen látják 1-2 napra is a csahosokat. 

 

 

Hogyan telik egy nap?

Négylábú barátaink 24 órás szakszerű felügyeletet kapnak. A programok, a játékidő, az etetés terén is odafigyelnek a kutyák nemére, nagyságára, hogy ivartalanítva van-e, hogyan viselkedik társaival. Mindezek figyelembevételével hangolják össze a napi elfoglaltságokat. 

 

 

Nem csak panzió, bentlakásos képzésre is van lehetőség!

Ennek minimum időtartama két hét. Annyiban tér el a panzió "szolgáltatásaitól", hogy nap mint nap - reggel és este egy-egy - két órát foglalkoznak külön a kutyus okításával. Az alapfeladatok betanítása mellett, ezen órák alatt szocializációs feladatokon és sportmozgáson vesznek részt az kutyusok, valamint fürdeni viszik őket, pórázra és más ebekhez szoktatják őket. 

 

 

Fő tudnivalók

A panzió ára napi 2.500 Ft + a kutyaeledel, amit neked kell hoznod, a bentlakásos képzésé pedig 4000 Ft + a kutyaeledel. Időpontot legalább egy héttel a tervezett beköltözés előtt egyeztessetek. Ha kedvencetek ragaszkodik a fekhelyéhez, játékához, ivóedényéhez, azt nyugodtan hozzátok magatokkal, hogy így is barátságosabb legyen neki az új hely. 

 

Érdeklődni:

+36-20/234-0144

 

Ismét csak emeljük kalapunk a Kutyaplacc előtt, nagyon hasznos szolgáltatás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: