2017. 06. 15., csütörtök, 11:41

Vígjátékok a porondon! - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

A vígjátékok minden típusa felsorakozik a hétvégén a kaposvári Cinema Cityben, ráadásul híresebbnél híresebb szereplőgárdával találkozhatunk majd a vásznon.

Játssz velünk egy páros belépőért a kaposvári Cinema Citybe ITT!

Csajok hajnalig

A csajos vígjátékok virágkorukat élik, lassan minden negyedévre jut egy olyan film, amelynek főszereplői egytől egyig hölgyek, és nem is akármilyenek! A nyári csajos őrületet a Csajok hajnalig című vígjáték hivatott kitölteni, olyan bombázókkal a főszerepben, mint amilyen Scarlett Johansson, Zoë Kravitz vagy Kate McKinnon. A történet ezúttal egy laza leánybúcsút hivatott bemutatni, amely hamar kitér a medréből, hiszen előkerülnek a retikülök aljára rejtett drogok és felesek, és érkeznek a jobbnál jobb ötletek, mint például, hogy rendeljenek a kibérelt luxus szállásukra egy chippendale fiút!

 

 

A nagy örömködés közepette azonban egyikükben túl magasra rúg a tesztoszteron szint, ami szegény ártatlan táncos fiú életébe kerül. A hölgyek pedig nincsenek olyan állapotban, hogy tiszta fejjel tudjanak gondolkodni, így vadabbnál vadabb módon próbálják meg eltüntetni a nyomokat, amelyek őket okolnák a férfi haláláért. Az elképesztő sztorival, és remek színészgárdával megáldott vígjátékot az alábbi időpontokban lehet megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 14.50, 18.00, 20.30

PÉNTEK: 14.50, 18.00, 20.30, 22.30

SZOMBAT: 14.50, 18.00, 20.30, 22.30

VASÁRNAP: 14.50, 18.00, 20.30

 

ELŐZETES:

 

 

Verdák 3

A Pixar és a Disney közös gyermeke immár a harmadik epizódjához érkezett, amely némi meglepetést okozott a kritikusok számára, akik a Verdák 2. részét az eddigi legrosszabb Pixar filmnek minősítették. Ám a stúdió nem hátrált meg, és megpróbált még egy bőrt lehúzni a méltán népszerű Villám McQueen történetéből. A második epizód kisiklását követően nem csoda, hogy megpróbáltak visszatérni az első epizód gyökereihez, amely anno úgy megnyerte magának a gyermekek és a felnőttek szívét. Tehát újra a Nascar pályán vagyunk, ahol vörös villámunk egy szörnyű balesetet szenved, melynek következtében már nem biztos, hogy valaha újra az aszfaltra gurul főként úgy, hogy az új generációs versenyautók rekordot rekordra halmoznak és szinte lehetetlen a nyomukba érni.

 

 

McQueen azonban nem adja ilyen könnyen magát, és hála az új befektetőjének Cruz Ramireznek, aki lát még benne fantáziát, megpróbálja új erőre bírni hősünket. A filmben újra felbukkannak a régi arcok, régi helyszínek, amelyek visszaidézik az első film megmosolyogtató pillanatait, nem beszélve a jól ülő poénokról, és a mélyebb, valós mondanivalóról. Villám legújabb kalandját az alábbi időpontokban lehet megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 11.30, 13.45, 16.00, 18.15

PÉNTEK: 11.30, 13.45, 16.00, 18.15

SZOMBAT: 11.30, 13.45, 16.00, 18.15

VASÁRNAP: 11.30, 13.45, 16.00, 18.15

 

ELŐZETES:

 

 

Volt egyszer egy Venice

Bruce Willis nem unja meg a hősködést, ám az utóbbi időben mindezt már humorosabb formában teszi. Nincs ez másképp a Volt egyszer egy Venice-ban sem, ahol egy veterán nyomozót Steve-t formálja meg, akinek egyik nap elrabolják hőn szeretett kiskutyáját. Ismerős történet? Igen, a John Wick is hasonló alapokon nyugszik, csakhogy míg Reeves kíméletlenül osztogatja mindenki számára a fejlövéseket, addig Willis mindezt inkább humoros formában teszi, és közel se olyan brutálisan.

 

 

A kutya elrablásáért a helyi díler Spyder (Jason Momoa) áll, akit inkább a szerethető gengszter kategóriába sorolnánk még akkor is, ha kutyákat rabol el szabadidejében. A kínos humortól mentes, annál jobb beszólásokkal tarkított alkotás kifejezetten a szórakoztató kategóriába sorolandó főként a nyári szezonban, így mindenképp ajánljuk a kaposvári Cinema Cityben megtekinteni az alábbi időpontokban:

 

CSÜTÖRTÖK: 20.10

PÉNTEK: 20.10

SZOMBAT: 20.10

VASÁRNAP: 20.10

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: