2017. 06. 15., csütörtök, 14:11

Nem kaptál elég lájkot a legutóbbi szelfidre? Sebaj, rejtsd el az Instagram új funkciójával!

Az Instagramra megérkezett a funkció, amire már régóta vártak a szelfikirálynők: el tudod rejteni a fotóidat.

Ez akkor hasznos, hogy ha bizonytalan vagy abban, hogy egy fotót feltölts-e, ugyanis az elrejtés funkció leveszi a válladról a stresszt. Ha ugyanis posztolod a fotót, de valamiért mégsem vagy biztos abban, hogy jó döntés volt, akkor nem kell törölnöd, csak egy időre elrejtened. Így pedig ha később meggondolod magad, akkor nem kell a képet újra feltöltened, csupán kikapcsolod az elrejtést, és a fotó visszakerül a mappádba – ugyanannyi lájkkal és kommenttel, mint az archiválás előtt volt. Szóval végre vége annak, hogy egy képet négyszer posztolsz, mire biztos leszel abban, hogy elég jó, ráadásul a lájkvadászatot sem kell elölről kezdened.

 

 

Hogy működik az elrejtés?

1. Kattints a fotó jobb felső sarkában található három pontra, és válaszd ki az „Archive” funkciót. Ha ezzel megvagy, akkor a fotód eltűnt a profilodról és bekerült az archivált képek mappájába.

 

 

2. A mappának egy óraikon a jele, amit a profilod jobb felső sarkában találsz meg. Ha rákattintasz, akkor láthatod az összes elrejtett fotódat.

 

3. Ha esetleg úgy döntesz, hogy a szelfit mégsem szeretnéd elrejteni a követőid elől, akkor pedig csak annyi a dolgot, hogy a képnél ismét megérinted a három pontot és kiválasztod a „Show on Profile” menüpontot, így a fotó visszakerül a mappádba – lájkokkal és kommentekkel együtt. Szóval a törlés-feltöltés helyett csak pár kattintás is elég ahhoz, hogy egy fotót eltüntess, vagy épp újra láthatóvá tegyél.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: