2017. 06. 03., szombat, 10:25

LED-es cipő után itt a LED-es műszempilla!

A legfrissebb beauty találmány pontosan úgy világít, mint egy karácsonyi égősor, azonban nem a lakásodat tudod vele kidekorálni, hanem a tekintetedet!

 Igen jól olvastad. Megérkezett a LED-es műszempilla, amit egy Tien Pham nevű tervező mutatott be a Maker Faire kiállításon – ez az a hely, ahol szemfüles feltalálók szoktak előrukkolni a döbbenetes találmányaikkal.

A férfi szerint pedig a 3D-s és 4D-s műszempillák után a színes és világítós verzióké lesz a jövő, amiket egy apró elem működtet majd, a vezérlőeszközt pedig a hajban lehet majd elrejteni egy csat segítségével. Az áram egy ultravékony vezetéken keresztül van összekapcsolva a pillákkal, amiket a műszempillákhoz hasonlóan a szokásos módon, az eredeti pillákhoz kell rögzíteni spéci ragasztó segítségével. Csekkoljátok a videót, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban:

 

 

Tien Pham újdonsága az F. Lashes névre hallgat, és többféle funkciót is be lehet kapcsolni rajta. Például variálhatod, hogy tánc vagy szikrázó üzemmódban szeretnéd villogtatni a pilláid, a picike LED-es égők pedig eszerint váltogatják a fényeket és a színeket. Egyelőre arról még nincs hír, hogy mikortól lehet majd megvásárolni az elképesztő szépségcuccot, de a tervező elárulta a Twitter oldalán, hogy hamarosan kampányt indít a termékre, hogy sikerüljön elég pénzt összegyűjtenie a gyártási folyamatokra. Te beújítanál egyre?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: