2017. 05. 29., hétfő, 13:10

„1,5 szobás lakásom kiadó kizárólag embereknek!” – humoros kaposvári ingatlanhirdetések

A kaposvári ingatlanhirdetések között rengeteg olyannal találkozhatunk melyek a lakások adatait akarva-akaratlanul kissé humoros formában tálalja a nagyérdemű elé. Ilyenkor a vevőkben joggal merül fel a kérdés: ez most komoly? A következő szövegeknél ez az érzés biztosan mindenkiben előjön majd!

Kétszobás garzon? WTF?

Ti hallottatok már kétszobás garzonról? Nos, ha a következő hirdetést elolvassátok, meglepően konstatálhatjátok hogy létezik! Szerencsére az építész által tervezett (még jó, hogy nem a szomszéd által), felújított lakás igazi magányos harcosoknak való. Csendes környék kevés emberrel! Ráadásul mindez a belváros közelében! A legjobb az egészben, hogy a megadott ár csupán irányár, tehát elvileg lehet egy kis kedvezményt kicsikarni. Vagy nem? Hát nagyon nem! A tulaj ugyanis egyszerűen eltekint az előtte leírt fogalomtól és nemes egyszerűséggel kiköti: „nem képezi alku tárgyát”. Reméljük azért az életben nem ilyen szigorú. Ha felkeltette az érdeklődéseteket ne habozzatok! Akár a férj is tud elegendő infóval szolgálni a hiperszuper lakás-garzon-villa állapotáról!

 

SÓS eladás

Az elején kicsit rímekbe szedett és óhatatlanul drámai hangnemet megütő hirdetés csúcspontját a középső bekezdés felé érdemes keresni. Mivel eladónk az ország másik felére vándorol hirtelen „SÓS” lett neki az eladás. (Az vajon milyen lehet?) Valamint felmerül még a kérdés, hogy aki eladja a lakását az milyen ízesítést kap? Borsóst? Az S.O.S jelzést leírni képtelen barátunk valószínűleg a teljesen felújított fogalmával sincs tisztában. Ugyanis a „nappali ablakai kissé repedezettek, de ez az ingatlanosok szerint sem hiba” mondatban elég sok ellentmondást találhatunk. Ennek tükrében mondjuk hirdetőnk elég nagyvonalúan elenged 50 ezer forintot így a „vevővk” biztosan nem üthetik meg a bokájukat.

 

Mit szeretne mondani?

Szeretjük az olyan aprókat, melyekben az eladó megcsillogtatja az általános iskolában (nem)tanult helyesírási képességeit. A következő hirdetés ebből a szempontból verhetetlennek bizonyul. Már maga a felhívás is hibás: „Kaposvár eladó laks!” Ezután aztán még jobban beindul a dolog: ”Fürdi ucca” „lak.,szob., erk.” és még sorolhatnánk. Lehet csak lusta volt kiírni a teljes alakzatokat, de így ez ebben a formában nagyon gáááz. Ja és amúgy mennyi az ára? 8300 vagy 10.699.000? Mert azért ez nagyon nem mindegy....

 

Állatok kíméljenek!

Az év legérdekesebb hirdetései között biztosan ott lesz a következő pályázónk. A kiadó lakást kínáló emberünk bizonyára rengetegszer láthatta a Dr. Dolittle című filmet, ugyanis előre gondolva a beszélő és emberként élő állatokra külön felhívta a figyelmünket, miként ingatlanát csak és kizárólag embereknek kínálja! Ha ez sem lenne elég, lehetőleg csendes, nyugodt és független! személyek jelentkezését preferálja. Szóval csak óvatosan!

 

További vicces kaposvári gyűjteményekért IDE kattints!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: