2017. 05. 17., szerda, 14:53

Négy új funkció érkezett az Instagram-ra! Katt!

Te is imádod Snapchaten a különböző vicces filtereket, amikkel például nyuszivá vagy tündérré változhatsz? Na, mostantól ezek Instán is elérhetőek – és ez csak egy az újdonságok közül!

 

Az Instagram fejlesztői már megint a Snapchatet koppintják, de bevalljuk őszintén, egyáltalán nem bánjuk, mert az eredmény annyira fantasztikus! Mostantól az Instán is vicceskedhetsz állatos és más arcfilterekkel. Egyelőre 8 variáció érhető el, amelyeket nemcsak szelfiken, de sima fotókon és videókon is használhatsz. A mi kedvencünk a jégkirálynős és nyuszis, aminek még a füle is mozog.

 

 

Ezenkívül bevezették a hashtag matricákat és egy speciális radírozó ecsetet is. Ennek az a lényege, hogy először készítesz egy képet, majd a rajzoló gombot lenyomva tartva egyetlen színnel elfedi az egészet, és innen kiradírozhatsz részeket, amiket meg szeretnél mutatni. Így egészen különleges hatást érhetsz el!

 

 

És végül a Boomerang rajongók is örülhetnek, mert mostantól a Rewind nevű funkcióval is játszhatnak, ami visszafelé játssza le a videóidat.

 

 

Az egyetlen mínusz pont, hogy ezek az újítások kizárólag a Stories menüben érhetőek el, de hát ez legyen a legkisebb baj, igaz?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: