2017. 05. 16., Kedd, 14:49

Megtaláltuk a világ legmenőbb futópályáját!

Egészen Szingapúrig kell repülnünk, ha a világ legmenőbb futópályáján akarunk körözni. Hogy megéri-e? Nyilván nem, de attól még nagyon vagány.

Kétség kívül az Unlimited Stadium a jelenlegi legmodernebb futásra alkotott pálya, amely a maga 200 méterével teljesen új szintre emeli a sportágat. A Nike LunarEpic cipőjének mintájáról formált színtér csodájára járnak az emberek, ami nem meglepő, hiszen olyan újdonságokkal találkozhatnak a sportolók, amelyektől még nekünk is tátva maradt a szánk.

Nem csak jól néz ki, de okos is!

Igaz, hogy a kaposvári Városligetben található futópálya is bőven kielégíti az igényeinket, na de azt a pályát, amit Szingapúrban húztak fel, valószínűleg tényleg szinte minden nap látogatnánk. A 200 méteres szakasz különlegessége abban rejlik, hogy a pálya mellett közvetlenül felhúztak egy LED-falat is, amely folyamatosan mutatja teljesítményünket.

A titok abban a kis eszközben rejlik, amelyet a cipőnkre erősíthetünk, és amely folyamatosan küldi az adatokat a pályának. Méri a sebességünket, az időnket, és ezt összeadva az előző körünket kivetíti a LED-kijelzőre, hogy versenyezhessünk akár saját magunkkal is. Természetesen az időeredményeket a telefonunkon található alkalmazáson is követhetjük, de mégis sokkal menőbb, ha oldalra tekintve a saját előző körünket láthatjuk a falon. Ösztönzésből és látványból mindenképp jeles!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: