Fényfestő fiesztává nőtte ki magát a Hangképudvar! - Zagar, Metha, Galactic Jackson, The End a fellépők között

2017. 05. 09., kedd, 19:43

Fényfestő fiesztává nőtte ki magát a Hangképudvar! - Zagar, Metha, Galactic Jackson, The End a fellépők között

Idén új, nagyobb helyszínen és névvel várja a minőségi tánczenére és fényorgiára vágyó kaposváriakat a Fényhangár csapata a Rippl-Rónai Fesztiválon. A három napos, ingyenes bulit abszolút unicumnak számító előadók társaságában élvezhetitek a Vigasságok terén. Ahogy tavaly Bohumilt, idén is hoztunk nektek egy élvonalas fellépőt - Metha, a Be Massive label és rendezvény gazdája fog ízelőt adni abból, hogy mi most a betyáros zene a fővárosban.

A fényfestő fiesztán a minőségi zenei felhozatal mellett az ország több pontjáról érkezett fényfestők alkotásait láthatjátok majd a múzeum és a volt levéltár falai között. Persze napközben is lehetőség nyílik kicsit belesni a kulisszák mögé. A Méhkas Aula Projekt workshopjával ti magatok készíthetitek el a saját vetítendő motívumaitokat üvegfestéssel.

 

Itt ropjuk majd

A fények festéséről 3 napon keresztül a helyi FényHangÁr mellett a budapesti Szabadesés Munkacsoport fog gondoskodni, illetve a szintén kaposvári Fényszigor vagy a székesfehérvári Méhkas Aula Projekt.

 

A teljes program:

Május 25. – csütörtök

17.00 FényHangÁr – workshop

19.00 Palásti Máté

20.30 Csiky Gergely Színház művészei

21.00 Jazzszigor vs. Softmotel

22.30 Pianissimo Duo

Műfajteremtő programjával a két igen különböző indíttatású művész sikerrel egyesíti erényeit: a jazz kiválóság Szakcsi páratlan improvizációs készségét, Sziámi pedig a költői és az előadói erőt. A duó lehetőségei szinte kimeríthetetlenek, hiszen nagyon sok forrásból tudnak meríteni; amik hatottak munkáikra, amik személyesen megérintették őket.

 

Május 26. – péntek

14.00-19.00 I. Kaposvári Lemezbörze

17.00 FényHangÁr – workshop

17.00 Selectman

18.15 Így telnek napjaink

19.00 Rhombus

20.30 Csiky Gergely Színház művészei

21.00 Galactic Jackson

22.30 Zagar

Négy év után újra Žagar Kaposváron! 2017 újra egy izgalmas év a zenekar számára, hiszen az immár négy tagú csapat új anyagon dolgozik, melybe rendhagyó módon még a megjelenés előtt a koncerteken belehallgathat a közönség. Magukat újragondolva, kicsit más felállásban tehát Žagar a Vigasságok terén!

 

00.00 A 74nullanulla bemutatja: Metha

Metha egyike a leghíresebb magyar underground DJ-knek és producereknek, saját kiadója és estje a Be Massive. Olyan nevekkel zenélt együtt rendezvényein, mint Sam Paganini, Oliver Huntemann, Pig & Dan, Krafty Kuts, James Lavelle, hogy csak a nagyobbakat említsük. Neve garancia a stílusfüggetlen, minőségi tánczenére.

 

Május 27. – szombat

17.00 Méhkas Aula Projekt - workshop

17.00 Experiment

18.15 Kaktus

19.00 Hanzee & Vida G

20.30. Csiky Gergely Színház művészei

21.00 Dj Zöld

22.30 The End

A The End egy  olyan underground szupergroup, akik még gimnazista korukban alapították zenekarukat és azóta kifogyhatatlan energiával lépnek színpadra. Ráadásul a közös zenélés öröme, a rock'n roll érzés a mai napig szétrobbantja őket és koncert alatt szinte tapintható lesz körülöttük az energia. Ez nem csak egy egyszerű zenekar, hanem egy igazán különleges zenészekből álló régi baráti társaság.

00.00 Zságer Bros. DJ set

 

Fényfestő fieszta Facebook esemény

 

Szösszenet a tavalyi Hangképudvarról:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: