2017. 04. 27., csütörtök, 13:45

Záporoznak a programok Kaposvárra - Programajánló a hosszú hétvégére

Legyen jó vagy rossz idő, ha kinti, ha benti programot szeretnétek, lesz miből válogatni a hosszú hétvégén. Egy csokorba szedtük a környék érdekesebb eseményeit április utolsó hétvégéjére.

Retro imádóknak

 

A mulatni vágyó közönséget egy három fogásos vacsorával egybekötött Zoltán Erika produkció szórakoztatja majd Hajmáson. Az előadónőt követően DJ-k adják majd a talpalávalót.

 

A szeretet ünnepére áhítózoknak

 

Badacsony és a bortúra minden lőre kedvelő túrázónak kötelező. Idén három nap áll rendelkezésünkre, hogy ellátogassunk a Balaton északi partjára, amihez egy kisokost is összeállítottunk számotokra. 

 

Gulyást kanalazóknak

 

Vasárnap, - reméljük hagyomány teremtő szándékkal megrendezésre kerül az I. Zselicvölgy Gulyásfőző Verseny. Ha ennétek egy finomat vagy csak szurkolnátok anyunak, apunak, nagyinak, szomszédnak, akkor ott a helyetek! Vajon ki főzi a legfinomabb gulyást? 

 

Koncertre éhezőknek

 

Már megszokhattátok, hogy minden május elsején koncertek, előadások, játszóház, vurstli és hasonló szórakoztató programok várnak benneteket a majálison. Idén sem lesz ez másképp, a felhozatalban szerepel még helikopterszimulátor, hőlégballonozás, pónilovaglás, középkori műhely és közös aerobikozás is.

 

Gyerekeknek

 

Állatsimogatás és játszóház, majális a Kids Fusionben! Minden családnak vagy kisgyerkőcnek irány a Fusion május elsején - amíg a kisebbek kedvükre játszanak, a földszinten a szülők bowling, gokart és a billiárd mellett kapcsolódhatnak ki. 

 

Kosárlabda fanoknak

 

Május elsején a sport is hangsúlyt kap, hiszen ismét megrendezésre kerül a Városligeti Street Ball majális. Kosárfanoknak kötelező!

 

Autó imádóknak

 

2017 május elsején 12. alkalommal várják a sebesség és lóerők fanatikusait a taszári reptérre. A rendezvény új elrendezéssel és programokkal készül az idei betonszaggatásra. További információkért érdemes ide kukkantani!

 

Puszta olimpikonoknak

 

Elsején nem csak a városban, hanem a Zselicvölgy Szabadidőfarmon is rengetek programmal várnak titeket. A Házigazda Szőke András lesz és ha ez még nem lenne elég csalogató, lesz football bajnokság, puszta olimpia, bowling, arcfestés és mászó labirintus is. 

 

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: