2017. 04. 27., csütörtök, 14:52

„2000000. ft kölcsönt szeretnék de nem fizetek előre” – vicces kaposvári kérések következnek

Az emberek általában két okból hirdetnek: el akarnak valamit adni vagy szeretnének megvásárolni egy terméket. Létezik azonban egy olyan kategória, melyben ugyan nem gyakoriak a bejegyzések, ám mégis akadnak delikvensek, akik igénybe veszik az oldal adta lehetőségeket. Ez nem más, mint a kérések menüpont, ahol csak úgy hemzsegnek a jobbnál-jobb szövegek. Most ezek közül szemezgettünk nektek!

Visszapillantó ingyé?

Biztos vannak olyan jószívű emberek a földön, akik tök ingyen odaadják a több ezer forintos „megunt” visszapillantó tükrüket egy idegennek, ha szépen kéri. Főleg, ha meglátják, hogy hirdetőnknek a „letőrt” alkatrészre nincs sajnos pénze, mivel „drága nagyon az autós bóltba” ezért „szíveségből” szeretné, ha „Íngyen” megdobná valaki egy teljesen sértetlen tartozékkal. Mivel tisztelettudó emberről beszélünk, a végén még jól meg is „kőszőni”. Reméljük, valaki a segítségére siet!

 

Egy modell megpróbáltatásai

Ma már semmi meglepő nincs abban, ha a fiatalok is kisminkelik magukat, hogy minél jobban mutassanak az iskolában. Így van ezzel az a 16 éves leányzó is, aki modellkarrierje érdekében kéri a nagyérdemű segítségét egy pár szépségápolási termék ingyenes támogatásával. Főként nagyobb márkák játszanak nála, de biztosan örülni fog egyszerűbb készítmények felajánlásának is. Sajnos dolgozni nem tud az iskola mellett, ebből kifolyólag érthető, hogy kétségbeesésében a kéregetést választotta. Ha esetleg nem jön be neki a hirdetés, akkor ajánljuk neki a diákmunkát. Azzal gyorsabban juthat tőkéhez.

 

Kérek egy kis zsetont


 

Pénzben nincs barátság! Ha ebből az örök igazságból indulunk ki, akkor meglepő lehet miszerint egyes hirdetők úgy akarnak bankóhoz jutni, hogy szimplán kérnek! Ráadásul emberünk olyan kamunak tűnő dumával próbálja levenni a potenciális jóakarókat a lábukról, mint a „nem fizetek előre, mert sajnos rossz tapasztalatom van” vagy a „600000-ftot adok vissza 3-hónapon belül”. A vicc az egészben, hogy egymás után két perc eltéréssel ugyanolyan témakörben, hasonló fogalmazásban közöltek hirdetést. Vajon ugyanaz az ember állhat ezek mögött? Ugyan…

 

Bizniszmen

Az évszázad üzletemberét láthatjuk a következő kérő személyében! Nem elég, hogy kunyerálni akar jól működő távirányítókat, még a tetejében arcátlan módon értékesíteni is kívánja őket, melyből persze egy forintot sem adna a jó fej felajánlóknak. Ezek után, ha valaki bármit is küld ennek az embernek, vessen magára.

 

„Albérkethez” kell a pénz


 

A következő áldozatunk is kölcsönhöz szeretne folyamodni online hirdetés útján. Ám nála a legnagyobb baj azontúl, hogy fél millióhoz szeretne pár napon belül jutni az, hogy még csak egy mondat sem tud helyesen leírni. Külön szótár kell a szöveg értelmezéséhez. „Albérketben kakzn” „kukell” „dolgozunk” stb. Lehetséges, hogy nem is az albira hanem egy új nyelvtankönyv megalkotására szeretnének pénzhez jutni. Bár ha becsületesen dolgoznak, akkor biztos garanciát is vállalnak az összeg visszajuttatására. Vagy nem.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: