2017. 04. 26., szerda, 09:05

Egyre népszerűbbek a fekete táblás ajándékok - Egy kaposvári lány csúcsra járatja a műfajt

Biztosan észrevettétek, hogy a vendéglátó egységekben az utóbbi pár évben trend lett fekete táblákra pingálni a kínálatot. Ez a megjelenítési forma úgy tűnik tovább gyűrűzik a kocsma pultoknál és hirdető tábláknál, egy kaposvári lány egészen különleges alkalmakra készít egészen bájos fekete táblás rajzokat.

M. Bakos Natália nevével már találkozhattatok Kaposváron, képzőművészként megannyi program szervezésében részt vállal - mint például a street art-os fafestés - , de saját kiállítása is volt februárban az Együdben és az Eleven Kultúrbisztró kínálatát is ő varázsolta fel.

 

A legnépszerűbbek az első szülinapra készült táblák

 

Különleges alkalomra szóló táblát először egy barátnője kérésére készített januárban, azóta egyre többen rendelnek tőle az egyedi alkotásból. 

A vintage stílus mindig is közel állt hozzám, a fekete táblákhoz pedig nagyon passzol, így nagy örömmel készítem őket. Mivel a kérések csak a kulcsszavakra vonatkoznak, belevihetem a saját világomat, amolyan freestyle játék az egész

 

Évfordulókra is szuper ajándék lehet

A legtöbb tábla egy éves szülinapokra készül, de egyre több szerelmespár lepi meg magát vagy egymást az egyedi alkotásból, de igazából bármilyen alkalmat feldob jól eltalált feliratokkal, és örök emlék marad.

 

Ha tetszenek az alkotások, kövessétek be őt Facebookon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: