2017. 04. 22., Szombat, 11:51

Pár éven belül akár a kaposvári Mekiben is megalkothatod saját szenyódat

A koncepció neve a "Jövő élménye", melynek lényege a digitalizáció és pár éven belül a legtöbb magyarországi étteremben bevezetésre is kerül, talán a kaposváriban is.

Nagyszabású étteremátalakításokra készül a McDonald’s Magyarországon. A vállalat globális központja által március elején bejelentett növekedési stratégiával összhangban az étteremlánc itthon is interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizál.

Saját szendvicset kreálhatunk

A cég közleménye szerint az „Experience of the Future”, azaz a „Jövő élménye” koncepció mentén átalakított gyorséttermekben a vendégek számára a legfontosabb változást a digitális, önkiszolgáló rendelőfelületek (kioszkok) jelentik majd, ahol áttekinthetik a kínálatot, egyszerűen választhatnak a menüből, vagy akár megalkothatják a saját igényeiknek megfelelő szendvicset, sőt, akár a saját asztalukhoz is kérhetik azt.

Neten is fizethetünk

Szintén digitális elem a megújulásban, hogy a vendégek az interneten, akár mobilos alkalmazás segítségével is fizethetnek majd. Az idén várhatóan már öt hazai éttermet alakítanak át digitálisra.

Vajon a kaposvári is benne lesz az ötben?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: