2017. 04. 21., péntek, 09:23

Kentél már hableányt a reggeli pirítósodra?

​Az Instagram legújabb trendjévé váltak azok az extravagáns pirítósok, amelyek szinte tündérországba repítenek el bennünket elfogyasztásuk után.

 

A csodás-mesés reggeli egy floridai stylist, Adeline Waught fejéből pattant ki, aki nem csak egészséges, de a szemnek is tetszetős étkeket kívánt létrehozni. Nos, a Hableány Pirítósként (Mermaid Toast) elhíresült kreálmány valóban teljesen egészséges, hiszen a krémsajton, kék-zöld algán, némi ételfestéken és természetesen a pirítóson kívül semmi mást nem tartalmaz, így nemcsak egészséges, de hangulatos is.

 

 

A hableányok azóta ellepték az Instagrammot, hiszen mindenki le akarja nyűgözni a világot saját csillám pónis kreálmányával, hogy felvételt nyerhessen a Hableányok soraiba. Ezeken már azért más hozzávalók is megjelentek, viszont csak és kizárólag az egészséges kereteken belül! Ha nem haragszotok meg, mi maradunk a reggeli párizsis kenyér és kávé kombónál, amivel ugyan az Instagram sztárjai közé nem kerülünk fel, viszont legalább jóllakunk tőle. Bár mi nem is vágyunk Tündérországba...

 


Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: