2017. 04. 11., Kedd, 15:03

Hogyan szakítsunk? - Kegyetlen módszer egy amerikai csajtól

Tudtuk, hogy már a szakítások sem úgy mennek, mint régen, viszont a 20 éves amerikai csajszi módszerén még mi is meglepődtünk.

Üzenetben szakítani már nem nagy ügy, ilyet is hallottunk már bőven, talán már meg sem lep minket ha egy kapcsolatnak SMS-ben vagy Messengeren vetnek véget a fiatalok. Szóval tucatnyi módja van manapság a kellemetlen hír megosztásának, azonban egy amerikai lány csavart egyet a sztorin, és egészen fura módját választotta a lezárásnak.

A 20 éves Kirsten Titus és a 19 esztendős Wyatt Hall a utahi Brogham Young egyetemen ismerkedett meg egymással, a kapcsolat hamar szerelmbe fordult. A pár rengeteg kreatív randit élt meg együtt, aztán mikor a lány másba lett szerelmes, úgy döntött, a szakítást is ötletes módon oldja meg.

Fogta a 100 millió aktív felhasználóval rendelkező Spotify-t, és létrehozott egy dallistát, amelynek a Wyattnek (To: Wyatt) címet adta, és még egy közös képpel meg is toldotta. Nos, a zeneszámok sorrendje már annyira nem volt örömteli Wyatt számára, hiszen azok címeit összeolvasva egy szörnyű üzenet körvonalazódott ki: Do You, Still, Want To, Kiss Me, Because, I Am, Kinda Lovin, Someone Else, But, We Can Still Be Friends. Magyarul:

Még mindig meg akarsz-e csókolni, mert én úgymond mást szeretek, de attól még lehetünk barátok.

Nem, annyira nem volt pofátlan a csajszi, hogy ezt világgá is kürtölje (csak a Spotify népe láthatta művét), a megoldást nővére posztolta ki a Twitterre, aki büszke volt testvére leleményességére. A sztorit a BuzzFeed kapta fel, akik némi utánajárással meg is találták a fiú válaszát. Wyatt is maradt a Spotify megoldásnál, ám ő nem válogatta sokáig a számokat. A srác lazára vette a figurát, elnevezte a „listát” to kirsten-nek, majd hozzáadott egyetlen számot: STFU (ezt nem fordítanánk le).

Erre mondjuk, hogy egyetlen szám többet ér minden szónál?

A kommentelők között elég nagy a megoszlás, sokan bunkóságnak tartják a kreatív szakítást, míg páran kiállnak mellette, és dícsérik. Mindezek ellenére Wyatt és Kirsten barátok maradtak, csupán az egész világ számára nyilvánossá tették szakításukat...

Ti mit szóltok a csaj módszeréhez vagy a srác válaszához?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: