2017. 04. 04., kedd, 15:09

Egész nap verselhetünk április 11-én, a Magyar Költészet Napján

Idén nagyszabású programsorozattal készül a Compass Egyesület, a Csiky Gergely Színház és a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár.

Mint azt már korábban megírtuk, Kemény Zsófival és Závada Péterrel színesítik a szervezők az idei költéSLAM napját, mellette közös versmondás, idézetfal és zene is várja az érdeklődőket.

 

 

Április 11-én már 10 órától elkezdődik a versnap, a sétáló utca több pontján hallhatunk majd dalokat, mondókákat és verseket, aztán 11 órától a Vigasságok terén folytatódik a kavalkád. 

Az Idézz, Kaposvár! felhívás - mint azt a szervezőktől megtudtuk - annyit takar, hogy szeretnék, ha Kaposvár gyűjtené össze a legtöbb verset és idézetet, ezért azt kérik, hogy vigyétek magatokkal kedvenceiteket, hogy az arra kijelölt madzagokra felcsiptethessétek azokat.

A programban közös verselés is szerepel, valamint fellép a Kaposvári Egyetem Uray-osztálya, a Csiky Gergely Színház színészei és Kemény Zsófi slammer, akinek a Munkácsy gimi egyik osztálya külön meglepetéssel készül az Egykávézóban.

A Compass Egyesület önkéntesei és a Csiky színészei közös videót is készítettek az eseményhez.

 

 

16 órára pedig mindenki érkezzen versLÁBakon a könyvtárba, hiszen találkozhattok Újonccal, alias Závada Péter költővel is.

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni.

Ünnepeljük idén is együtt a Magyar Költészet Napját! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: