2017. 03. 30., Csütörtök, 09:27

Megnyitott Kaposvár legnagyobb autómosója!

Csütörtökön megnyitott a Vásártéri úton a város legnagyobb önkiszolgáló gyors autómosója, ki is ugrottunk megnézni, hátha megdobnak egy ingyen autómosással a nyitás miatti jókedvükben.

Igazunk is lett amúgy, de a samponozás előtt kikérdeztük őket a technikai részletekről, hogy jól be tudjunk nektek számolni róluk. Szóval az van, hogy nem csak nagyképű lózung a "legnagyobb autómosó" szlogen, ez egy 4 beállós mosó. Gyengébb képességű sofőröknek praktikus, hogy nem kell tolatgatni, mert ahogy látjátok mindkét oldalról nyitott (átmenő forgalmas).

A teherautósok szintén örülhetnek, akár 4 méter 10 centis gépekkel is simán be lehet állni, amit szintén nem tehetnek meg minden mosóban. A diszkókirályoknak is kedveznek a 0-24-es nyitvatartással, lehet jönni egy jó kis kocsimosós afterre.

Bőséges kínálat áll rendelkezésre a mosási lehetőségeket illetően is, olyan szavak és funkciók repkedtek felénk mint: wax, száradás segítő, foltmentes száradás, melegvizes mosó.

Lehet dobálni mindent a gépekbe, működnek jó magyar forinttal, euroval, zsetonnal (ha számlát szeretne valaki a mosásról) és van bérlet is.

Ilyenből nyerhettek most 4 darabot 2000 Ft-nyi credittel, ha részt vesztek játékunkon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: