2017. 03. 14., kedd, 11:07

Három anyuka összeállt egy jó ügyért - Horgolva segítenek a Napsugár Központnak

Az Adj Két Kézzel Mozgalom egy remek kezdeményezést indított útjára. Három lelkes anyuka- Ácsné Ferenczi Tímea, Kostyán Erzsébet, Miklósné Jenei Kati- összefogott, hogy takarókat, játszószőnyegeket, plédeket horgoljanak a kaposvári Napsugár Rehabilitációs és Gyógypedagógiai Központnak. A Ti segítségeteket is kérik!

Kinek és hogyan segít a kezdeményezés?

 

Ezek az egyedi takarók, plédek színesek és vidámak, 100 %-ban kézzel készülnek, a textúrájuk egyedi, így fejlesztőleg hatnak a gyermekekre. A cél, hogy egy nagy plédet is készítsenek, ami alá egy plusz vízhatlan réteg kerülne, így kültéren is használható lesz majd.

 

Amiben Te is segíthetsz!

 

A három hölgy azon kívül, hogy aktívan részt vesz a nagyikockák gyártásában, az egész ország területéről személyesen vagy postai úton várja a horgolt adományokat. Kellő mennyiségű nagyinégyzet beérkezése után egy közös horgolásra buzdítanak.

 

Flashmob horgolás a város szívében

 

Az Adj Két Kézzel Mozgalom a nyár végére tervezi a nyilvános közös horgolást Kaposváron, amiről pontos információt Facebook oldalukon találtok majd. 

 

 

Eddig 160 darab nagyikocka érkezett a hölgyekhez, de reméljük, hogy ez a szám csak gyarapodni fog, hiszen a kezdeményezéssel szeretnének örömet okozni az intézménynek és tanulóinak, valamint népszerűsíteni a horgolást is. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: