TESZTELTÜK: Prestige Apartman

2017. 02. 23., csütörtök, 17:50

TESZTELTÜK: Prestige Apartman

Hogy pihentessük kicsit az elmúlt hetek kajateszteléseiben megfáradt testünket, na meg hogy kiderítsük miért a Prestige Apartman részesült a Booking.com "Great Review Awards" vendégértékelési díjában, egy napra és éjszakára ide tettük át bázisunkat, összekötve a kellemest a kellemessel.

Ha nem hallottatok volna a Prestige-ről, annyit kell tudnotok róla dióhéjban, hogy Kaposvár belvárosában, az Ady 9. alatt található, és a város legújabb építésű luxus apartmanjait és lakosztályait kínálja. 

 

Panorámakép a teraszról

Bár azt mondják ne ítélj a külső alapján, minket mégis sikerült meggyőzniük már az első találkozáskor - jelen esetben a foglalásnál -, mivel egy nagyon szimpla és átlátható rendszerben intézhető a dolog (ami nem minden szállás esetében van így). Csak ki kell választani az érkezési és távozási napot, valamint hogy hányan vesszük igénybe a szállást és máris kidobja az elérhető apartmanokat minden köntörfalazás nélkül, az árakkal együtt.

 

Tök egyszerű a foglalás

Az árakkal, melyek a szállás exkluzivitásához és felszereltségéhez mérten nagyon rendben vannak. Az 1. és 2. apartmant foglaltuk be - 15.500 Ft, 2 főre -, így egy főre durván 7-8 ezer Ft-ra jön ki, és tartalmazza a franciaágyas szobát (Nyilvánvaló Kapitány), a TV-t és a Wifi-t valamint a közös konyhát. A szaunát, jakuzzit, reggelit extra szolgáltatásként lehet kérni.

 

Saját parkoló a belső udvarban

Délben laktuk be a szállásokat, a tesztelést a konyhai felszerelés ellenőrzésével kezdtük, mely a dugóhúzó megtalálásával hiánytalannak bizonyult.

A pillanat, amikor Szandi rátalált a FitHD-re:

 

 

@74nullanulla által megosztott bejegyzés,

 

Ezután természetesen a Wifi-n volt a sor, mely a 24Mbps eredményével szintén jelesre vizsgázott, ahogy a fullos csatornakínálat is. (bár Dávid ugyan hiányolta a Blue Hustlert, de ilyen net mellett igazán eltekinthetünk tőle) 

 

#work #dunyha

A napi "hajtás" végeztével aztán gyakorlatilag mindkét helyiséget a saját szolgálatunkba állítottuk, kipróbáltunk mindent ami csak lehetséges volt - szaunáztunk, jakuzziztunk, zuhanyoztunk, sütöttünk-főztünk és nem meglepve konstatáltuk, hogy a képek nem csalnak, itt tényleg minden élére van hajtva és a luxust szolgálja.

Élő bejelentkezésünket ITT nézhetitek meg!

 

Keményen odacsaptunk a konyhának a spagettivel!#Zsófika #szauna modellMenyinét, kabátbanemjöheccbe!

Egyszer minden buli elfárad...

Első szállás tesztünk végeztével azt mondhatjuk, hogy ha megengedhetitek magatoknak, nagyon tudjuk ajánlani a Prestige-t. Ár-érték-élmény aránya kiváló, barátságos a személyzet, és minden nagyon rendben van náluk.

 

A jövőben további környékbeli szállásteszteket is olvashattok nálunk, ha nem akartok lemaradni róluk, kövessetek be ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: