2017. 02. 15., szerda, 12:19

Óvszer sminkszivacs és alapozó vibrátor - őrült sminktrendek hódítanak manapság!

A Beauty bloggerek időről-időre forradalmasítani próbálják a sminkelési trendeket, új módszereket találnak ki és megdöbbentő kellékeket használnak a cél elérésének érdekében. Az elmúlt egy hétben sem történt ez másképp, napvilágot látott az óvszer, mint sminkszivacs és a vibrátoros alapozás...

A SiliSponge, magyar nevén szilikonos sminkszivacs nemrég robbant be a köztudatba, ezzel együtt rengeteg lány neszeszerébe, azt állítják sokkal hatékonyabb eszköz, mint hagyományos társai. 

 

 

Az előállításához a következőt kell tennetek:

Alaposan tísztítsatok meg egy óvszert, óvatosan helyezzetek bele egy már használt sminkszivacsot vagy töltsétek meg testápolóval. Az így előkészített óvszer textúrája és állaga így pontosan olyan lesz mint a szilikonos társáé. 

 

De itt még nem ér véget a móka!

Lehet, hogy már csak egymást akarják túlszárnyalni a szépségvloggerek, de egy másik tábor bizton állítja, hogy tökéletesebben nem is lehet felvinni az alapozót az arcunkra, mint egy rezgő vibrátor segítségével. 

 

A csiklóizgató segítségével eleinte kicsit egyenetlenül lehetett felvinni a krémet a bizarr rezgés miatt, de később tökéletesre tudták eldolgozni vele az alapozót a bőrfelületen. Így a csajok ráncai végleg kisimultak (minden értelemben), ugyanis egy kellemes arcmasszázshoz hasonlították a műveletet. 

 

Mi ugyan maradnánk a megszokott technikáknál, de sanszos, hogy a legközelebbi szexshop-ban örülnek a plusz forgalomnak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: