2017. 02. 09., csütörtök, 11:03

Újabb agybaj terjed a Facebookon - A profilképed bánhatja a dolgot

​Lassan már nyithatnánk egy "Őrültségek a Facebookon" című rovatot is, olyan gyakran ütik fel mostanában a fejüket teljesen értelmetlen agybajok a közösségi oldalon. A legújabb játékkal - ha lehet annak nevezni - a profilképünktől kell megválnunk.

 

Csupán néhány napja láttam az első „Miért cseréltem profilképet?” bejegyzést, aminek akkor nem tulajdonítottam túl nagy figyelmet, hiszen nem hittem, hogy bárki is részt venne ebben. Nos, ismét csalódnom kellett a Facebook népében, mert a téboly viharos léptekkel kezdett terjedni, és mostanra már szinte minden órára jut egy hasonló bejegyzés.

 

Tele van vele a Facebook...
 

A játék pontosan így szól:

Hogy miért cseréltem profilképet??
Mert nem tudtam helyesen válaszolni egy találós kérdésre! Szerinted te jobban boldogulnál? Próbálkozz meg vele, és válaszolj, de kérlek, privát üzenetben tedd ezt!!!! Ne kommentben!!! Ha kitalálod, hozzáadom a neved a kommentekhez, de ha hibázol, ki kell cserélned a profilképed egy napra! Arra a képre, amit ÉN VÁLASZTOK KI!!
Kezdjük: Reggel 7 óra van, alszol, és egyszer meghallod, hogy csengetnek az ajtódnál: a szüleid azok, akik átjöttek, hogy együtt reggelizzetek. Van kenyér, tej, méz, lekvár és üdítő. Mit nyitsz ki először? NE FELEJTSD!!! Csak privátban válaszolni!!!

 

Mi lehet a válasz?

Mivel mi még nem vettünk részt a játékban, ezért nem tudjuk a helyes választ, csak tippelni tudunk:

(FIGYELEM, SPOILER!)

talán a szemünket nem? Reméljük most nem lőttük le a poént, és nem rontottuk el senki játékát. Nyilván ez volt a célunk.

 

Anyu jön látogatóba? Hol az a whisky?

Ne bízzatok bennünk! Mi sem tesszük!

A lényeg, hogy az őrültség rohamosan terjed, és ha részt szeretnétek venni benne anélkül, hogy cserélnétek a profilképeteket (mert ha rosszul válaszoltok ez kötelező, és ha nem teszitek meg a Facebook kommandó fog rávenni titeket!), akkor kérdezzétek meg valakitől a helyes választ mielőtt belementek, mert a tippünkért mi nem vállalunk felelősséget. Még a végén profilképet kell cserélnünk…

 

Úgy tűnik nem csak mi nevetünk a játékon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: