2017. 02. 06., hétfő, 10:51

Előzetesekben sem volt hiány az 51. Super Bowlon

Még a sportot nem kedvelő mozirajongók is remegve várják a döntőt, mivel a Super Bowl reklám szüneteiben rendszerint feltűnik néhány előzetes az aktuális év legjobban várt filmjei közül. Idén sem volt másképp, gyönyörű csokrot kaptunk a legnagyobb blockbusterekből.

Baywatch

A májusban debütáló, rebootolt Baywatch nem kisebb sztárokkal soraiban kezdi meg a tengerparti életmentést, mint Dwayne Johnson, Zac Efron és Priyanka Chopra. Maradjunk annyiban, hogy a hölgyeknek és az uraknak is lesz mit néznie...

 

 

The Fate of the Furious

Már az első előzetes se volt kutya, viszont ebbe az egy percbe tényleg mindent belezsúfoltak a készítők. Nehéz volt, de még egy szinttel feljebb tolták az akció mennyiséget és az összetört autók számát.

 

 

Logan

Alig egy hónap van már csak hátra kedvenc X-menünk, Logan utolsó kalandjáig, utána végképp el kell búcsúznunk a Hugh Jackman által évek óta megformált karakter ezen mivoltától. Nem tudni még, hogy valaha újraformálják-e a karaktert, úgyhogy az X-men rajongók számára kötelező film lesz.

 

 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

A közkedvelt Karib tenger kalózai immár a sohavégetnemérős korba lép, hiszen egy újabb filmmel bővül a már így is jelentős sorozat, amelynek fedélzetén ismét ott lesz Johnny Depp is.

 

 

Guardians of Galaxy vol. 2

A Galaxis őrzőiről is kaptunk korábban egy hosszabb előzetest, ám mivel kicsi Groot-al nem tudjuk beérni, ezért ennek az egy percnek is örülni tudunk!

 

 

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson filmjét nem csak azért várjuk, mert egy baromi jó történettel rendelkező sci-firől van szó, hanem azért is, mert a film java részében ruha nélkül szerepel a bombázó. Na jó, egy kis latex azért van rajta.

 

 

Transformers: The Last Knight

Végképp úgy tűnik, hogy az éveken át a Földet védő Optimus fővezér elveszíti a fejét és társai, valamint az emberek ellen fordul. A Transformers sorozat hamarosan érkező újabb epizódjában még több robbanásra, még nagyobb robotokra és még durvább jelenetekre van kilátás.

 

 

Life

Az emberiség első találkozását idegen élőlényekkel már sokféleképp felvázolták nekünk a mozikban, ám most egy teljesen más aspektusból, rengeteg híres színésszel egy űrhajó fedélzetén is megteszik mindezt. Várós!

 

 

A Super Bowl legjobb reklámait IDE gyűjtöttük össze!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: