2017. 01. 23., Hétfő, 16:14

Dzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte a kaposvári mulatós sztárt

Jön az Ádám a hetes BMW-vel, Kaszinó, Bomba – megaslágerek, amelyekre tízezrek mulatnak esküvőkön, bálokon és más magánrendezvényeken. A dalok előadója Dögös Robi, akinek munkásságáért több hazai híresség is odavan. Köztük van a legjobban kereső magyar focista, Dzsudzsák Balázs is, aki milliós összeget csengetett ki azért, hogy Dögös házhoz menjen hozzá zenélni. Robit nem hatotta meg, hogy az arab emírségbeli al-Vahdában villogó sztárt kellett szórakoztatnia.

– Léptünk mi már fel több hí­rességnél, de általában nem tudjuk, kihez megyünk. Dzsudzsák Balázsról korábban sosem hallottam. Azt sem tudtam, hogy a világon van, mivel nem szeretem a focit, soha életemben nem rúgtam labdába.

Még Debrecenben, a helyszínen sem esett le, hogy ő hívott meg zenélni. A billentyűsöm viszont felismerte, tőle tudtam meg, hogy kit is szórakoztatunk aznap este – elevenítette fel a pár évvel ezelőtti nagy találkozás körülményeit Dögös Robi. Az igazi meglepetések azonban még csak ezután következtek.

– Letett egy 22-es számú focimezt az asztalra, és ráírta nekem, hogy: Dögös Robinak Dzsudzsák Balázstól, fogadja sok-sok szeretettel! Megkért, vegyem fel a mezt, és végig abban kellett zenélnem.

Voltak olyan pillanatok is, hogy végigrakta húszezresekkel a mez gallérját, és úgy rendelte tőlem a számokat

– mesélte Robi, akinek egyébként azért nincsenek fotói erről a fellépésről, mert a focista határozottan megtiltotta a fényképezést.

– Mielőtt elkezdtünk zenélni, azt mondta: „minden nagyképűség nélkül, bárkit meghívhatnék, de nekem te kellettél. Viszont Robikám, erről az estéről nem készülhet semmilyen felvétel, se kép, sem videó.

 Persze ennek eleget is tettünk, ezen ne múljon. A buli Balázsnak is be­jött, mert utána megkérdezte, csinálnék-e neki névre szóló le­mezt. Öt számot kért, és annyit is kapott tőlem. Eltette, talán a kocsijában hallgatja.

Dögös Robi, aki arról már jóval szűkszavúbban nyilatkozott, hogy a privát koncertért és névre szóló lemezért mennyit kért a multimilliomos megrendelőtől.

– Osztottam-szoroztam, összeadtam-kivontam, mondtam neki egy összeget, ő pedig minden alkudozás nélkül kifizette. Hogy pontosan mennyit, az üzleti titok.

Annyit egy informátortól azért sikerült megtudnunk a gá­zsiról, hogy hét számjegyű összegről van szó, írja a borsonline.

Csak nehogy a kaszinóban hagyja...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: