2017. 01. 16., Hétfő, 09:30

FELHÍVÁS! Két kaposvári esetben is balesetet okozó sofőröket keres a rendőrség

Január 15-én a Buzsáki és a Zöldfa utcában is olyan balesethez hívták a rendőrséget, ahol a vétkes sofőrök adataik hátrahagyása nélkül távoztak a helyszínről.

Buzsáki utcai baleset

Ismeretlen személy egy bordó kocsival január 15-én 8 óra körül Kaposváron, a Buzsáki utcában balesetet okozott. A sofőr - feltehetőleg - tolatás közben nekiütközött az úttest szélén szabályosan várakozó szürke Ford Mondeo-nak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Zöldfa utcai baleset

Ismeretlen személy egy sárga színű autóval január 15-én 14 óra 15 perc körül Kaposváron, a Zöldfa utcában balesetet okozott. A sofőr nekiütközött az úttest szélén várakozó fehér Seat Ibiza-nak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Itt jelentkezz, ha tudsz valamit:

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: