2017. 01. 16., hétfő, 16:09

A nap kaposvári hirdetése: eladó házi(állat) légy

A legtöbb ember különböző cukiságokat szeretne háziállatnak, mint például kutyát, macskát, hörcsögöt vagy éppen egy papagájt. Ám vannak olyan egyéniségek, akik nem érik be az átlagossal! Ez a napi top hirdetés pont nekik szól!

 

Sokan a szűkös lakás, a kicsi udvar, netán az állandóan változó élettér miatt nem akarnak nagyobb testű, rengeteg foglalkozást igénylő házi kedvencet választani maguk mellé. Valószínűleg Kaposvár közeli hirdetőnk is felfigyelt erre a kirívóan tátongó piaci résre, ezért a témába vágó potenciális vásárlóközönséget megcélozva bedobta nehézbombázóját, a pórázon tartott házi légy „személyében”.

A „NEM LOPOTT” – tehát úgy talált vagy esetleg tenyésztett – kétszárnyú rovar rendelkezik minden oltással és egészségügyi ellátással, ami hatóságilag alapkövetelmény. Mondjuk 50 ropiért ez elvárható, ám ha azt nézzük, hogy még idomított is – tehát a szobatisztaság és a szófogadás sem okoz neki gondot – akkor bizony láthatjuk: jóval áron alul hozzájuthatunk szeretett állatkánkhoz. Ezen felül bárhová magunkkal vihetjük, étvágya hamar és könnyen csillapítható, eltartása minimális költséggel jár. Szerethető, odaadó, kicsit néha szemtelen, de hát ezt tudjuk be állati sajátosságának.

 

Szerintünk csont nélkül megéri. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: