2017. 01. 09., Hétfő, 14:56

BOAMM! Kaposvári újságosoknál is kaphatóak a DC Comics új képregényei

Az utóbbi években csillagászati magasságokba emelkedett mindennek az értéke, amely a szuperhősökhöz köthető, legyen szó akár filmekről, játékokról, könyvekről, képregényekről, és bármiről... A két óriási univerzummal rendelkező kiadó, a Marvel és a DC pedig ki is aknázza a lehetőségeket, újra és újra magához próbálja édesgetni a rajongókat, jobbnál jobb ötletekkel előrukkolva.

A legújabb dobással a DC jelentkezett, egészen pontosan a magyarországi Eaglemoss kiadó, akik gondoltak egy nagyot, és egy csokorba gyűjtötték a DC Comics képregényeit. Nem a szokásos képregényekre kell itt gondolni - hiszen azzal nem húznának semmi újat - hanem egy egészen pofás, keményborítós nagy képregény gyűjteményre.

Január 4-én jelent meg az első kiadás, amely Batman: Hush sztoriját dolgozza fel újszerű alakban, és természetesen magyar nyelven. A 60 számos sorozatban mindenki megtalálja a magának valót, hiszen az elmúlt 75 évből tartalmaz eredettörténeteket. Lesz itt minden - hősök, gonosztevők, epikus csaták és történelmi jelentőségű sztorik...

Az első rész - hogy minél nagyobb közönséghez eljuthasson - mindössze 990 Ft-ért kapható az újságárusoknál, az ezt követőt 1990 Ft-ért, majd a további részeket 2890 Ft-ért vásárolhatjátok meg. Természetesen elő is lehet fizetni a gyűjteményre, amely ugyan így sem olcsóbb, viszont kényelmesebb, mivel ingyenesen házhoz szállítják a két hetente megjelenő könyveket. 

Képregény fanoknak kötelező!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: