Erősen indítanak a mozik 2017-ben - A 74nullanulla moziajánlója júniusig

2017. 01. 02., hétfő, 15:34

Erősen indítanak a mozik 2017-ben - A 74nullanulla moziajánlója júniusig

A filmrajongók is tenyerüket dörzsölve várhatták már az új esztendőt, hiszen a mozik nem állhatnak le 2017-ben sem. Összeszedtünk most nektek néhány olyan alkotást a következő időszakból, amelyre az előzeteseket látva szinte kötelező lesz beülni. Íme, a listánk:

Január

Utazók

Elég csak a két főszereplő nevét elolvasni, abból már lehet tudni, hogy a Jennifer Lawrence és Chris Pratt nevével fémjelzett Utazók nem akármilyen sci-finek ígérkezik. Az Avalon nevű űrhajón játszódó történet szerint a hajó 120 év alatt jut el egy másik bolygóra 5000 hibernált emberrel a fedélzetén, akik ott aztán új életet kezdhetnek. A hosszú utazás legelején azonban máris hiba történt, és két főszereplőnk a tervezettnél 90 évvel korábban ébred.

 

 

Az éjszaka törvénye

Ben Affleck neve mára már a szinte biztos sikert jelenti, elég csak néhány saját rendezésű filmjére, az Argora vagy a Tolvajok városára gondolni. Bizonyára nem lesz ez másképp az Éjszaka törvényével sem, amely során Affleck a 20’-as évek Amerikájába kalauzol vissza minket, ahol egy fiatal férfi felemelkedését követhetjük végig, amint az addig bűnözésmentes Florida legnagyobb gengszterévé válik.

 

 

Február 

A sötét ötven árnyalata 

Bár az első részt, A szürke ötven árnyalatát annyian szidták, hogy az ember azt hitte senki nem fog rá beülni a mozikba, aztán mégis kasszasikerré nőtte ki magát a megfilmesített könyv első epizódja. Ennek tükrében a folytatás nem is volt kérdéses, így a Christian Grey és Anastasia Steele furcsa szerelmi románcát boncolgató mű ismét elkészült Valentin-napra, ráadásul elvileg még bevállalósabb és pikánsabb jelenetekkel, a férfiak legnagyobb örömére.

 

 

John Wick 2.

Mindenki emlékszik még, mekkorát robbant anno Keanu Reeves fapofával előadott bérgyilkosának története. Nos, a hihetetlen sikernek és a sok millió dolláros bevételnek köszönhetően Reeves ismét a bérgyilkos szerepébe bújik, hogy még néhány nyakatekert manővert végrehajtson, miközben újabb tucatnyi fejlövést oszt ki. A már visszavonuláson gondolkozó bérgyilkos ezúttal még durvábban és még kegyetlenebbül tér vissza a vászonra.

 

 

Március

Logan 

Ha azt mondjuk X-Men, ki ugrik be először? Persze, hogy a Farkas, akit a kezdetek kezdete óta Hugh Jackman alakít kivétel nélkül. A karakter népszerűségét az is mutatja, hogy a csapatfilmeken kívül három külön filmet is kapott Logan, amelyeken a szakma azért erős vitába szállt. Nos, az idő a halhatatlanok feje felett is eljár, így elméletileg utoljára láthatjuk Logant a vásznon. Reméljük kedvenc X-Menünk méltó befejezést kap, már csak ezért is érdemes márciusban beülni Logan történetére.

 

 

A szépség és a szörnyeteg

Emma Watson jelenleg a világ egyik legkeresettebb és legkedveltebb színésznői közé tartozik, nem csoda hát, hogy a Szépség és a szörnyeteg főszerepére őt kérték fel. Belle ikonikus figuráját mintha csak neki írták volna, annyira jól mutat az előzetesben, amelyet hihetetlen, de egyetlen nap alatt több mint 127 millióan néztek meg. Csak férjünk be a mozikba!

 

 

Április

Halálos Iramban 8.

Az április a filmek terén eddig elég sovány, viszont ha csak egyedül a Halálos iramban 8. epizódja jön ki, az is bőven elég lesz nekünk. Vin Diesel újra Dominic Toretto szerepébe bújik, hogy még elképesztőbb kalandokba keveredjen, amely során szinte minden régi szereplő újra feltűnik. Főhősünk ezúttal barátai és családja ellen fordul, mindezt pedig egy igazán aljas, mégis gyönyörű nő, Charlize Theron kedvéért teszi. Hogy meg lehet e állítani Domot, áprilisban megtudhatjuk.

 

 

Május

Alien: Covenant 

Az Alien rajongók már tűkön ülve várhatták az új évet, hiszen végre egy újabb remekkel gyarapodik, a már amúgy sem kicsi filmes univerzumuk. A Covenant űrhajó utasai ezúttal egy elhagyatottnak tűnő, ám koránt sem barátságos bolygóra tévednek, amelyen megtalálják Davidet az androidot, aki az egyetlen túlélője volt a Prometheus akciónak. Nem kell sokat gondolkodni azon, hgoy vajon mi történik a film hátralévő részében, elég csak a plakátra tekinteni.

 

 

A galaxis őrzői 2.

Bár a csapat nem örvend akkora népszerűségnek, mint a Marvel többi figurája, a team első kalandja mégis akkorát szólt a mozikban, hogy nem volt kérdés a folytatás. A poénos figurák élménydús első buliját nagyon nehéz lesz felülmúlni, bár mi nagyon drukkolunk James Gunn rendezőnek, hogy méltó folytatást hozzon a tető alá.

 

 

Június 

Wonder Woman 

A nyár eljövetelével nem csak az utcákon, de a vásznakon is rövidülnek a nők szoknyái. Nem lesz ez másképp a Gal Gadot által megformált Wonder Woman esetében sem, aki a Batman v Superman során már megmutathatta tudását, most viszont egy saját filmben bizonyíthat. Az Amazonok hercegnőjeként élő Diana hercegnő a Chris Pine által formált amerikai pilóta által ismerkedik meg a világgal, amelyet épp a második világháború szörnyűségei pusztítanak. Diana elhagyva hazáját a világ megmentésére vállalkozik, felfedezve saját erejét és az ismeretlen világot.

 

 

Transformers 5.

Ha eddig azt hittük, hogy Megatron és az álcák tényleg nagy gonosz robotok, akkor csak meg kellett néznünk a Transformers következő részének előzetesét és rájöhettünk, nem tudtunk mi semmit. Az utolsó lovag címet viselő folytatás során már Optimus fővezér sem önmaga, a bolygó méretű gonosz pedig ezúttal Unikron, aki a Földre pályázik. Nem akármilyen folytatás vár ránk Michael Baytől.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: