2016. 12. 09., péntek, 10:57

Beköltözött a karácsony a mozikba - A 74nullanulla moziajánlója

Amíg odakint a mínuszok kergetőznek, a mozi kényelmes székeiben jobbnál jobb filmekkel múlathatjuk az időnket a mostani hétvégén is. Kiemeltünk három, számunkra igencsak tetszetős alkotást, amit a kaposvári Cinema Cityben tudtok csekkolni.

Ha már karácsony akkor nyereményjáték! Most két mozijegy a tét ITT!

 

 

Szövetségesek

A mostanában egyre nagyobb botrányokba keveredő Brad Pitt újra egy olyan szerepben pompázik, amelyre született: ahol egyszerre lehet okos, sármos, profi és halálos. A brit különleges alakulat életveszélyes kéme Max Vatant a második világháború kellős közepén ismerkedik meg egy Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) névre hallgató francia ellenállóval akivel házastársakat kellett alakítaniuk egy küldetés során.

A profi kém pontosan tudja, hogy nem fűzhetik szorosabb szálak a nő iránt, azonban ahogy egyre jobban belemélyednek a küldetésbe, a nő lenyűgöző szelleme Maxet is magával ragadja. A küldetést követően, az ellenséges vonalak mögött Londonban ismét egymásra találnak, és egyikük sem hitte, hogy életük legveszélyesebb küldetése, valódi házasságuk megkötése után kezdődik meg. A rendkívül izgalmas és fordulatos filmet az alábbi időpontokban lehet megnézni a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK:  15.15, 19.50, 22.20

SZOMBAT:  12.00, 15.15, 19.50, 22.20

VASÁRNAP:  12.00, 15.15, 19.50

 

ELŐZETES:

 

 

 

Hivatali karácsony

Az első előzetest látva rögtön az egyik amerikai giga házibulit feldolgozó Project X ugrott be, majd a sokak számára ismerős céges karácsonyi partik, amelyek valóban néha eléggé el tudnak vadulni. Nos, Amerikában úgy tűnik ezek a bulik még nagyobbak és még vadabbak, legalábbis a Hivatali karácsony szerint.

A film sztorijáról nem kell sokat mesélnem, egy giga karácsonyi buli egy hatalmas cégnél, olyan híres arcokkal mint Jason Bateman, Kate McKinnon, Olivia Munn és Jennifer Aniston és mivel vígjátékról van szó, a nevetés szinte garantált. Aki egy könnyed, vicces karácsonyi mozira vágyik, annak a következő időpontokban kell megjelennie a kaposvári Cinema City bejáratánál:

 

PÉNTEK:  14.30, 18.00, 20.15

SZOMBAT:  11.00, 14.30, 18.00, 20.15, 22.30

VASÁRNAP: 11.00, 14.30, 18.00, 20.15

 

ELŐZETES:

 

 

#sohavégetnemérős

Az utóbbi időszak legfelkapottabb együttesének a Wellhellonak a zenéit már szinte mindenki fejből dúdolja, szövegét hibátlanul fújja. A Fluor és Diaz által alakított formáció zenéinek életérzését vitték most át egy igazán vicces, zenés vígjátékba, ahol bepillantást nyerhetünk a tízen- és huszonévesek bulijaiba, fesztiváljaiba és randizási szokásaikba.

A film hat vicces és jókedvű ismerkedést mutat be fiatal színészek társaságában, valamint a zenekar néhol megjelenő tagjaival. A generáción átívelő film mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújthat, legyen az bármilyen idős. A filmet a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontban lehet csekkolni:

 

PÉNTEK:  18.15

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: