Bombaerős csapat alakult Kaposváron

2016. 11. 23., Szerda, 11:00

Bombaerős csapat alakult Kaposváron

Kaposvár is bekapcsolódik a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének közösségébe. November 23-án tartja hivatalos nyitónapját a Somogy megyei üzletembereket, vállalkozókat, cégtulajdonosokat és menedzsereket tömörítő BNI®-csoport.

A Business Network International (BNI®) 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg több mint 1000 vállalat, illetve vállalkozás üzletel aktívan a szervezetben. Az „Aki ad, az nyer®” filozófiát követő szervezet az egyre népszerűbbé váló, jutalékmentes üzleti ajánlásokra és a jelen gazdasági körülmények között rohamosan felértékelődő bizalmi ajánlásokra épít. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a legfrissebb adatok szerint a hazai BNI®-tagok csak az idei évben már közel 22 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak. 

Ehhez a dinamikusan növekvő, eredményes üzleti közösséghez csatlakozik a kaposvári BNI®-csoport, amely november 23-án tartja ünnepélyes nyitónapját. A Magyarországon jelenleg működő 35 hasonló üzleti közösség közül a legmagasabb induló létszámmal, 37 fővel kezdik a közös munkát. A tagok között egyebek mellett banki szolgáltatásokkal, közbeszerzéssel, szállásfoglalással, vagy épp vegyiparral foglalkozó cég is megtalálható.

A kaposvári nyitónap nyílt esemény, melyen bármelyik érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a korlátozott férőhely miatt érdemes időben jelentkezni. Meghívók igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségen:

Fehér Péter

Email: peter.feher@bni-deliregio.hu   

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: