2016. 11. 22., Kedd, 12:11

A kaposvári könyvtár vakrandira invitál minket decemberben

2016-ban harmadik alkalommal, ám idén extra nyereményekkel kerül megrendezésre a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban a Vakrandi egy könyvvel karácsonykor elnevezésű program.

Az akció lényege, hogy a könyvtár első emeltén elhelyeznek egy óriási könyvespolcot, rajta a becsomagolt könyvekkel, amin csak egy vonalkód található. Zsákbamacska módjára lecsapsz egy neked tetsző darabra és csak otthon derül majd ki miután kicsomagoltad, hogy milyen könyvre is esett a választásod. 

A vakrandi december 5-én veszi kezdetét és egészen 19-ig lehet majd ilyen formában kikölcsönözni őket. A korosztály miatt sem kell aggódni, külön szekcióban felnőtteknek szóló, ifjúsági-, és gyerekkönyveket is találtok majd.

Ám idén egy kis extra programmal is kedveskednek számotokra. A feladat annyi, hogy tölts fel egy pöpec képet az Instagramra a könyvről vagy írj valami frappánsat arról, hogy betalált-e a választásod a #vakrandikaposvar hashtaggel ellátva, a legjobbak pedig egy mozijeggyel és egy Egykávézós kuponnal lehetnek gazdagabbak!

Olvass, fotózz, nyerj! Kötelező a részvétel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: