2016. 11. 08., Kedd, 11:10

Kocsma Triatlon, szkander verseny, darts bajnokság - Ezekkel újít a kocsmasportok kaposvári mekkája

Hol vannak már a jó öreg biliárdszalonok, játéktermek, ahol a sörözgetés mellett lehetett egyet "lökni" vagy "dobni" a haverokkal? Biztos emlékeztek még a Kapos Hotel biliárd termére, a plázás Mega City-re, vagy az Édoszra. Mostanra teljesen eltűntek az ilyen helyek, de még kocsmát is alig találni, ahol van tisztességes biliárd asztal vagy darts. Mi találtunk nektek egy olyan helyet, ahol mindezek még megvannak.

A kávézóként aposztrofált Bosporust egy éve vette át a jelenlegi üzemeltető, László, aki annak idején éveken keresztül sikeresen vezette a Mozivilág éttermet. Ez ugyan egy jóval kisebb vállalkozás, de itt is megvan a koncepció.

- Biztos észrevetted, hogy alig találni olyan kocsmát Kaposváron, ahova úgy ülhetsz be sörözni a haverokkal, hogy közben a játékos szórakozás is jelen van.

- Azért tetszett meg nekem ez a hely, mert itt minderre megvan a hely és a lehetőség. Mióta átvettem, jópár dolgot beújítottam a berendezésen kívül is, jelenleg van két biliárdasztal, két darts és csocsó. 

- Emlékszem még mekkora versenyek mentek a régi helyeken, ezeket is vissza szeretnénk hozni. Októberben már volt egy jól sikerült biliárd versenyünk, ami 16 nevezővel, éjszakába nyúlóan, nagyon jó hangulatban telt. A legközelebbi versenyünk most szombaton lesz, jelenleg is várjuk a nevezőket.

- Lesz a közeljövőben szkander verseny is, ami szintén egy kuriózum, de olyan elvetemült ötletünk is van, hogy megrendezzük az első kaposvári Kocsma Triatlont, ahol mind a három játékban bizonyíthatnak a nevezők. 

Ha valóban lesz Kocsma Triatlon, mi is biztosan ott leszünk, hogy tudósíthassunk a történelmi eseményről! Addig is menjetek a Bosporusba, isteni a csapolt Kőbányai!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: