Leszakadt az állunk az új Microsoft géptől

2016. 10. 27., Csütörtök, 15:28

Leszakadt az állunk az új Microsoft géptől

Megtartotta a Microsoft New Yorkban a szokásos évi bemutatóját, amely során több kütyüről és a Windows 10 legújabb frissítéséről is lerántotta a leplet.

A kreativitásé a főszerep – emelte ki Terry Myerson a Microsoft egyik alelnöke, amikor elsőként a színpadra lépett. Nem állított valótlant, hiszen a Windows 10 tavasszal érkező frissítésében legfőképp a kreatív felhasználóknak akartak kedveskedni, amit már a frissítés nevéből a Creators Update-ből is ki tudtunk következtetni. A legnagyobb újdonság és húzóerő egyértelműen a 3D-s alkotási lehetőség, amelynek segítségével mindenki elmerülhet a 3D-s világban a monitoron keresztül!

Felpimpelt Paint

A világ legismertebb és talán legegyszerűbb képszerkesztője a Paint már a kezdetek óta bugyután kullog a Windows programjai legvégén, most végre rá is sor került, jelentős ráncfelvarráson esett át. Nem elég, hogy az eszköztára közel tízszeresére bővült, de mindezt 3D-ben is végrehajthatjuk. A 3D-s alkotás a Hololens sisakban lesz csak igazán elképesztő, amely szinte határtalan lehetőségeket kínál a kreatív felhasználók számára.

Ismerősök feje tálcán kínálva

Az új Windows frissítés a játékosoknak is kedvezni kíván, mégpedig a manapság méltán népszerű streamelési lehetőséggel. Az új lehetőség sokat dob a felhasználói játékélményen, hiszen néhány kattintást követően nekiállhatunk élőben streamelni azt amit művelünk a gépen.

Kedvenc ismerőseinkkel kívánja még inkább megkönnyíteni a kommunikációt a frissítés, mostantól arcképükkel az asztalon is találkozhatunk, ahol egy kattintást követően tudunk Skype hívást kezdeményezni vagy e-mailt írni számukra.

A grafikusok álma

A legnagyobb dobással egészen a bemutató végéig vártak, amikor lerántották a leplet az új számítógépükről (ha ezt még lehet annak nevezni) a Surface Studioról. A 28 colos 12,5 milliméteres és 13,5 millió pixeles érintőkijelzővel rendelkező Surface i7-es procival és GeForce 965M-es videokártyával rendelkezik, amelyek társulva a hihetetlen eleganciával igazi álommá gyúrják össze a gépet a grafikusok számára.

A gépről tényleg csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, hiszen a kiegészítőivel együtt tényleg bármire képesek lehetünk egy ilyennek a birtokában, az egyetlen fekete pont csupán a sor végén, az ár mellett keletkezik, hiszen egy Surface-ért minimum 3000 dollárt, tehát közel 1 millió forintot kérnek el, de van olyan modell, amiért közel 5000 dolcsit kell kicsengetni. Attól függetlenül mi nem tudunk mást mondani, csak hogy kell kell KELL!!!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: