Beküldés

2016. 10. 19., szerda, 10:35

KÖRBEESSZÜK A VÁROST: Texas Burger ebéd menü

Ebéd menüvel bővítette kínálatát Kaposvár legamerikaibb étterme. Kíváncsiak voltunk hogy sikerült átültetniük az amcsi vonalat a 990 Ft-os menükbe, így hát... tudjátok! :)

Na de mik is azok a tipikus amerikai kaják, amikből a Texas Burger építkezik? - tettük fel magunknak a kérdést, melyre a heti menüválaszték azonnal választ is adott:

 

Naponta három féléből választhatunk a fix leves mellett, 'ofkorz' a burger adja magát, ezen kívül pedig tényleg olyan tipikusan jenki étkeket kínálnak, mint a csirkecomb ropogós bundában, a mac n' cheese tészta, vagy a sertésragus pite. 

Kedden fél 1-kor érkeztünk és rendelés után 7 perccel már meg is érkezett a forró brokkoli-cheddar sajt krémlevesünk. Bár krémnek kissé híg volt és valami ropogtatnivaló is elfért volna mellé, azért az ízével meg voltunk elégedve. A cheddarral ügyesen ráfűzték az amerikai vonalra, most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy a továbbiakban sikerül-e változatosan tartani a levesválasztékot az amúgy nem túl széles merítésből.

 

Brokkoli-chedarsajt krémleves. Pirítóst el tudunk hozzá képzelni...

Nyitás utáni tesztünkben már véleményeztük a burgerkínálatot, akkor ezt írtuk: "A hús teljesen átsült, ezért szaftossága sajnos nem igazán maradt. Ez az a helyzet, amikor a kevesebb több, érdemes lenne több zsírral megkínálni, hogy ne legyen ennyire fojtós". Mostanra sikerült kiküszöbölni ezt a csorbát, jó választás, ha hambit kívántok ebédre.

 

A továbbfejlesztett Classic burger

A "Stew" sertéragu pite egy írországból importált zöldséges sertésragu sűrű krumplipürével. A pitének elképesztően jó az állaga, mintha csak a nagyi rétestésztája lenne. Nagyon jól megy a barnasörrel főtt raguhoz, pacsi a szakácsnak!

 

Stew sertéragu pite. Pacsi a szakinak!

Csirkemell csíkok hasábburgonyával - nem hangzik valami izgalmasnak ugye? Hát nem is az, bár a speckó fűszerkeverék dob rajta, esetleg még valami mártogatós témával lehetne erősíteni ezt a fogást, de sörrel így is elmegy.

 

Csirkemell csíkok, hasábburgonya. Kérünk hozzá mártogatóst!

 

100 Ft-ért megtippelheted hány darab cukor figyel az üvegben. A legjobb tippet adó hazaviheti az egész kompozíciót cukrostól!

 

Tök szuper, hogy most már a magyar és az olasz konyhán kívül is választhatunk menüt ebédre, reméljük lesz elég fantáziája a szakácsnak, hogy változatos kínálat legyen hétről-hétre. 

 

ESZEM-ISZOM rovatunk összes irományát ITT találjátok!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a 'Megjelenítés elsőként' funkciót!