2016. 10. 19., Szerda, 10:35

KÖRBEESSZÜK A VÁROST: Texas Burger ebéd menü

Ebéd menüvel bővítette kínálatát Kaposvár legamerikaibb étterme. Kíváncsiak voltunk hogy sikerült átültetniük az amcsi vonalat a 990 Ft-os menükbe, így hát... tudjátok! :)

Na de mik is azok a tipikus amerikai kaják, amikből a Texas Burger építkezik? - tettük fel magunknak a kérdést, melyre a heti menüválaszték azonnal választ is adott:

Naponta három féléből választhatunk a fix leves mellett, 'ofkorz' a burger adja magát, ezen kívül pedig tényleg olyan tipikusan jenki étkeket kínálnak, mint a csirkecomb ropogós bundában, a mac n' cheese tészta, vagy a sertésragus pite. 

Kedden fél 1-kor érkeztünk és rendelés után 7 perccel már meg is érkezett a forró brokkoli-cheddar sajt krémlevesünk. Bár krémnek kissé híg volt és valami ropogtatnivaló is elfért volna mellé, azért az ízével meg voltunk elégedve. A cheddarral ügyesen ráfűzték az amerikai vonalra, most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy a továbbiakban sikerül-e változatosan tartani a levesválasztékot az amúgy nem túl széles merítésből.

Nyitás utáni tesztünkben már véleményeztük a burgerkínálatot, akkor ezt írtuk: "A hús teljesen átsült, ezért szaftossága sajnos nem igazán maradt. Ez az a helyzet, amikor a kevesebb több, érdemes lenne több zsírral megkínálni, hogy ne legyen ennyire fojtós". Mostanra sikerült kiküszöbölni ezt a csorbát, jó választás, ha hambit kívántok ebédre.

A "Stew" sertéragu pite egy írországból importált zöldséges sertésragu sűrű krumplipürével. A pitének elképesztően jó az állaga, mintha csak a nagyi rétestésztája lenne. Nagyon jól megy a barnasörrel főtt raguhoz, pacsi a szakácsnak!

Csirkemell csíkok hasábburgonyával - nem hangzik valami izgalmasnak ugye? Hát nem is az, bár a speckó fűszerkeverék dob rajta, esetleg még valami mártogatós témával lehetne erősíteni ezt a fogást, de sörrel így is elmegy.

Tök szuper, hogy most már a magyar és az olasz konyhán kívül is választhatunk menüt ebédre, reméljük lesz elég fantáziája a szakácsnak, hogy változatos kínálat legyen hétről-hétre. 

ESZEM-ISZOM rovatunk összes irományát ITT találjátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: