2016. 10. 19., szerda, 15:45

Kábszi fogás Kaposváron - biznisz közben buktatták meg J.Kevin-t - VIDEÓVAL

A kaposvári és a marcali rendőrök érték tetten az éppen „üzletet kötő” két férfit.

232 grammal kapták el

A kaposvári, 20 éves J. Kevin október 16-án 11 órakor egy helyi utcában 232,8 gramm növényi származékot adott el a gadányi, 38 éves V. Józsefnek, amikor a rendőrök tetten érték őket. Az értékesített növényi származék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül.

 


A kocsiban is szép mennyiséget találtak. Aztán a lakásban is...

A kaposvári és a marcali rendőrök átkutatták V. József személygépjárművét, amelyben nagyobb összegű készpénzt, valamint papírzacskókban ismeretlen eredetű, zöld színű feltehetően pszichoaktív, szárított növény került elő.  

A rendőrök a házkutatások alkalmával a férfi gadányi címén egy mérleget és egy zacskónyi, zöld színű növényi törmeléket, továbbá J. Kevin kaposvári lakcímén több ismeretlen eredetű, zöld színű, feltehetően pszichoaktív növényi anyagot, nagyobb összegű kézpénz, valamint kábítószerrel, pszichoaktív anyaggal összefüggésbe hozható egyéb tárgyakat találtak, amelyeket lefoglaltak.

 

 

Előzetesbe kerültek

A férfiakat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására, amelyet 2016. október 19-én a Kaposvári Járásbíróság elrendelt.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: