2016. 09. 20., kedd, 15:17

Végre itt a kép nélküli Youtube-ozás Androidra is!

A Google Chrome nemrég kiadta 54-es verzióját Androidra, amelynek legnagyobb újdonsága sok bosszúságtól kíméli meg felhasználóit.

 

Mind ismerjük azt az érzést, amikor böngészés közben találunk egy új, menő zenét a Youtubeon, aminek megelégednénk csupán meghallgatásával is, nem szeretnénk végignézni a klipet is (ha van egyáltalán). Eddig erre csak annak volt lehetősége, aki előfizetett a Youtube RED szolgáltatására, amely lehetővé tette a videók háttérben való lejátszását is, miközben mi nyugodtan böngészhettünk tovább telefonunkon.

Erre nyújt most megoldást a Chrome, amelynek legújabb frissítése tartalmazza azt a funkciót, melynek segítségével nyugodtan tudunk böngészni, miközben a videók tovább futnak a háttérben. Ha az egyik videóról máshova váltunk, a videó továbbra is megáll, viszont azonnal felajánlja annak lehetőségét, hogy a lejátszás folytatódjon tovább a háttérben, amihez egyszerűen csak a lejátszó gombra kell kattintanunk az értesítési felületen.

 

 

Az iPhoneon a Safari böngészővel eddig is át lehetett ezt a problémát hidalni, most viszont már végre az Androidosok is örülhetnek, nem kell fizetniük egy alapvető funkcióért.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: