2016. 09. 15., csütörtök, 11:17

Lesz min ámulni a héten a moziban! - A 74nullanulla heti moziajánlója

Két új film is felkerül a hétvégén a kaposvári Cinema City palettájára, így aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, ezekben az alkotásokban tuti nem fog csalódni!

Természetesen ez a hét sem múlhat el nyereményjáték nélkül, itt tudtok játszani a páros belépőkért a Cinema Citybe!

Snowden

 

 

A Sully után máris itt van a következő igaz történetet feldolgozó amerikai film, amelynek sztorija legalább akkora port kavart a világban, mint a Hudson folyón landoló utasszállító. 2013-ban ugyanis a CIA egyik munkatársa, a 33 éves Edward Snowden kijátszva az ügynökséget, információkat szivárogtatott ki arról, hogy az amerikai kormány miként hallgatja le szinte az egész világot.

Snowden mindenképp a hazáját akarja szolgálni, ezért katonának megy, azonban egészségi állapota miatt kénytelen leszerelni. Ekkor keresik meg a fiatal informatikust a CIA-tól, ahol gyorsan nagy hírnévre tesz szert páratlan képességeivel. A fiatal egyre több dologba lát bele az ügynökségnél, mígnem egy nap szembesül a félelmetes igazsággal: az amerikai kormány a világon mindenkit képes lehallgatni, bármilyen e-maileket képes elolvasni sőt a laptopok kameráin keresztül képes bárkit megfigyelni. A fiatal, aki hisz a szabadságban és az Amerikai Egyesült Államokban nem hagyja ezt szó nélkül, és kijátszva a CIA-t megszellőzteti a sajtónak az információkat. A kormány a fiú nyomába ered, aki kénytelen menekülni, ha életben akar maradni. A hihetetlen történet feldolgozását az alábbi időpontokban láthatjátok a kaposvári Cinema Cityben:

 

Péntek:  16.45, 19.30, 22.15 (Feliratos)

Szombat: 16.45, 19.30, 22.15

Vasárnap: 16.45, 19.30

 

Előzetes:

 

 

Bridget Jones babát vár

 

 

A világ egyik, ha nem a leghíresebb szinglije 12 esztendő után újra visszatér a vászonra, ám a harmadik kötettől eltérően, saját utakon kalandozik a továbbra is hajadon Bridget Jones. Miután már nem alkotnak egy párt Mark Dacyval, Bridget inkább a produceri munkájára fokuszál, új barátokat szerez, és tervei szerint boldogan él, míg meg nem hal. Ám az élet soha nem ilyen egyszerű, és ezúttal is egy férfi, az amerikai Jack személyében jelenik meg a bonyodalom, aki pillanatok alatt eltekeri hősünk fejét, aki váratlanul teherbe is esik.

A bökkenő csak ott van, hogy az expasi, Mark is újra feltűnt az utóbbi időben a képben, így Bridgetnek fogalma sincs, hogy ki lesz születendő gyermekének vér szerinti apja. A sztori innentől már adja magát, amelyet az ismét hatalmasat alakító Renée Zellweger játéka továbbra is csak még színesebbé tesz, és az elmaradhatatlan poénok és már-már fájdalmasan ciki helyzetek egy szórakoztató estét ígérnek az alábbi időpontokban a kaposvári Cinema Cityben:

 

Péntek: 13.00, 15.30, 18.00, 20.30, 22.00 (Feliratos)

Szombat:  10.30, 13.00, 15.30, 18.00, 20.30, 22.00

Vasárnap: 10.30, 13.00, 15.30, 18.00, 20.30

 

Előzetes:

 

 

Új Batman hacukát leplezett le Zack Snyder

A végéhez közeledik az Igazság Ligájának forgatási státusza, amelyet maga Zack Snyder, a film rendezője erősített meg a minap a twitteren egy képpel megtoldva a kijelentést. A film várhatóan 2017. november 17-én kerül a mozikba, és bár maga a rendező kevés dolgot oszt meg a rajongókkal a közösségi médiákon keresztül, egy rövid kedvcsinálót már sikerült összedobnia a fiúknak a Comic-Conra.

 

 

Ebben az előzetesben még nem szerepelt ez a brutál Batman ruci, amelyet csak Tactical Batsuitnak nevezett, de a képek tanúsága szerint számíthatunk még néhány meglepetésre míg a film a mozikba kerül. Egyes pletykák szerint egyébként, a forgatás utolsó szakasza Magyarországon zajlik majd, így ne csodálkozzunk, ha esetleg egyik este ebben a hacukában jelenik meg a Kossuth téren a Denevérember.

 

Előzetes:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: