2016. 09. 06., kedd, 12:31

Kaposvári gólöröm, árvíz, pasizó tinik - Ezeket a cikkeinket szerettétek legjobban 2016 nyarán

Most hogy megérkezett az ősz, tekintsünk vissza egy kicsit, milyen élményekkel gazdagodtunk a nyáron. Mert akármennyire is "halott" Kaposvár nyaranta, azért voltak itt történések, mi pedig be is számoltunk róla jól, igazi hetvennégynullanullás stílusban.

     Ilyen egy EB-gólöröm Kaposváron 44 év után!

A 2016-os nyár első hónapja valószínűleg még jó ideig a fociválogatott EB szerepléséről lesz emlékezetes. Mi akkor is ott voltunk a Hang-Ár teraszon, amikor júni 14-én két gólt vágott a csapat az osztrákoknak. Libabőr.

 

 

Leteszteltük Kaposvár legolcsóbb hamburgerét - 249 ft-ba került

Kajatesztelős cikkeinket mindig is szerettétek. A város legolcsóbb hamburgerét júliusban próbáltuk ki, erre a szokásosnál is többen reagáltatok - volt aki egyetértett velünk, volt aki nem, és volt aki a rendelésünkre tett megjegyzést.

 

 

Ilyen egy szülinap 74 módra!

Júli 13-án lett egy éves az oldalunk, és mivel Veletek szerettük volna tartani, erre a napra kitettük az irodánkat a Fő utcára, ahol ehettetek, ihattatok, pancsolhattatok, beszélgethettetek velünk. Szuper nap volt!

 

 

Még mindig pasizni járnak a kaposvári lányok a Sportfesztiválra!

A tavalyi Sportfesztiválon már utánajártunk a városi legendának, miszerint a kaposvári lányok csak pasizni járnak ide, idén újra futottunk egy kört, hátha változott a közvélemény. Változott?

 

 

Ellepték a Pokémonok Kaposvárt! - Teszteltük a játékot, amelyért megőrül a világ!

Július közepén robbant a Pokemon bomba. Mi sem maradtunk ki az őrületből, azonnal teszteltük a játékot. A videót számos más Pokémonos téma követte, amit előszeretettel olvastatok.

 

 

Bemutatjuk hogy kell lecsúszni az ország legnagyobb felfújható csúszdáján!

Az ország legnagyobb felfújható csúszdáját hozta el a Fanta a városligetbe, amit természetesen ki is próbáltunk. Sokan kattintottatok a videóra, amiben talán kollégánk buborék feneke is szerepet játszott... 

 

 

Kaposvári best of válogatás a reggeli árvízről

Július 28-án ellepték a közösségi oldalakat a vicces, extrém, botrányos képek a mini óceánná váló Kaposvárról. Ezekből készítettünk egy nagy sikerű válogatást.

 

 

Zupervicces, bormámoros Boglári Szüreti Fesztiválon jártunk...

Augusztus 20-án a balatonboglári Borfesztivál a Kaposváriak legkedveltebb célpontja, így adta magát a dolog, hogy megjelenjünk a helyszínen. Bár nem mindig sikerült a feltett kérdéseinkre választ kapnunk, ez esetben eltekintettünk tőle, és a hangulat átadására koncentráltunk...

 

 

Valami van a kaposvári levegőben... Sorra felejtenek el parkolni a Tescoban

Talán a nyár végi meleg tette, nem tudni, de augusztus utolsó hetében sorra kaptuk a képeket a béna, tahó parkolásokról, amikről mindenkinek megvolt a maga véleménye.

 

 

Nem aratott osztatlan sikert az idei kaposfüredi Káposztás nap

A nyár vége sem telt eseménytelenül, augusztus 28-án látogattunk ki a füredi káposztás napra, ahol kiderült, nem minden helybéli elégedett a zenei felhozatallal.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: