2016. 09. 01., csütörtök, 08:46

Bud Spencer és Terence Hill filmek újra a mozikban! - Kaposváron is!

Október 30-tól kezdődően fél évre megszállja a mozikat a legendás páros a Cinenuovo jóvoltából. Kaposváron kedvenc párosunk a Szivárvány Kultúrpalotában kerül majd műsorra.

Nehéz találni olyan embert, aki még ne látott volna legalább egy Bud Spencer - Terence Hill filmet az elmúlt évek során, hiszen a minden lében kanál kettős történetei a magyar filmkultúra alappilléreivé váltak az évek során. Most a Cinenuovo úgy tűnik tisztelegni kíván a színészek előtt azzal, hogy a következő fél évben öt filmjüket is újra vászonra viszik országunkban.

 

 

Október 30-án a Corvin moziban nyitják meg az eseményt, ahol majd mint az öt filmet levetítik, rendeznek egy nagyszabású kiállítást sőt, Kárpáti Györgyöt is meghívták, aki vízilabda-mérkőzésen csapott össze a Carlo Pedersoli néven született Bud Spencerrel, akivel ezt követően nagyon jó barátokká váltak.

 

 

A filmeket az alábbi időpontokban mutatják be szerte az országban köztük Kaposváron is, a Szivárvány Kultúrpalotában, digitálisan felújított képpel és az eredeti magyar szinkronnal:

  • Bűnvadászok (2016. november 3.)
  • ...és megint dühbe jövünk (2016. december 1.)
  • Kincs, ami nincs (2017. január 5.)
  • Nyomás utána! (2017. február 2.)
  • Nincs kettő négy nélkül (2017. március 2.)

 

És nektek melyik a kedvenc Bud Spencer - Terence Hill filmetek?

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: