2016. 08. 03., szerda, 17:00

Itt az összes nagy márka kollekciója, amit az olimpiára dobtak a piacra

Rengeteg nagy brand készült a 2016-os rioi olimpiára egy-egy új kollekcióval. Cipők, sportruházat, illetve speckó, az alkalomra kiadott óraszíjak, lehet válogatni bőven. A legtöbb darab már elérhető a neten, persze nem fillérekért dobálják utánunk a különleges kollekciókat.

ADIDAS Ultra Boost

 

 

A "Metallic"-nek keresztelt Ultra Boost pakkhoz - ami bronz, ezüst és arany betétet kapott a sarkainál - már kb. 54.000 Ft - ért hozzájuthattok, ám ha meg is tetszene, még egy kicsit várnotok kell a kézhezvételével, hiszen online megrendeléseket csak augusztus 17-től fogadnak. Ha sikerül kibírni a várakozási időt, itt adhatjátok majd le a rendeléseteket. 

 

Adidas Crazy 8

 

Kobe Bryant hivatalos lépőjét 2016 - ban már útjára eresztették megannyi színkombinációban, ám az olimpiai játékokra az ikonikus 5 gyűrű árnyalataiba öltöztették a darabot. Ugyan az árát és a cipő végső megjelenését még nem fedték fel, ha szeretnétek beszerezni egyet, figyeljétek az Adidas weboldalát.

 

Apple Watch 

 

Szerintem senkit sem lepek meg ezzel, de az Apple sem akart kimaradni a buliból és az olimpiára külön szíjakat dobtak a piacra órájukhoz. A szíjak mind a 14 nemzet zászlajának a színeiben fognak majd pompázni. Ám minden alma mániásnak elárulom, hogy a speciális szíj limitáltan, csak Braziliában lesz majd kapható. 

 

Vans

 

 

A "metallic"-ra keresztelt csomagot a Vans ugyan az őszi kollekciója egyik vezérdarabjának szánta, az államokban már Július 23-tól megvásárolhatóvá vált. A SK8-Hi és Old School-ban kiadott, arany és ezüstéremre hajazó darabokra pedig már 16-18.000 Ft-ért is le lehetett csapni. (Jó nekik)

 

GREATS

 

A Brooklynból útjára indult brand a Slip-On-jait az olimpiai medálok színébe öltöztette. A lépők a Greats oldalán június 30. óta megvásárolhatóak, ám a luxus lábbelikért durván perkálni kell, 60.000 Ft körül mozognak.

 

Social Status & Diadora

 

A Social Status & Diadora kollaborációjából született meg az N9000, azaz a "Rioi Olimpiai Játékok" névre keresztelt kollekció. A lépőre a figyelmesebb versenyzők már áprilistól lecsaphattak, ám mára már csak pár méretben és árnyalatban találni belőlük a weboldalon. Mindössze egy laza százast kell érte kipörgetni, ha megfelelne a lábméretetekhez a megmaradt cipő valamelyike. 

 

NikeLab Gyakusou

 

Hogy a sportruházat terén se legyen hiány ,a Nike és az UNDERCOVER közös munkájából született Gyakosou-t is 'ápgrédelték' az olimpiára. A kollekció augusztus 18-tól elérhető a Nike oldalán.

 

Nike Air Max 1 és Air Force 1

 

Míg a hivatalos olimpiai Air MAX-et már júliusban útjára engedte a Nike, az aranyban pompázó Force 1 csak ma, pár órával ezelőtt debütált a világhálón. A cipőkhöz körülbelül 50.000 Ft-ért hozzájuthattok, de az "Olympic" darabért az internet mélyeit kell végig járni, hogy valahol rábukkanjatok, a Force pedig ezen a weboldalon lesz majd megvásárolható. 


Na, van olyan darab, ami elnyerte a tetszéseteket?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: