2016. 08. 01., hétfő, 15:08

Kaposvári Pokémon GO fanok sorakozzatok! Itt a csoport, amit csak nektek hoztak létre!

Az admin/adminok hívták fel a figyelmünket a Pokémon GO Kaposvár és környéke elnevezésű zárt csoportra a Facebook-on, ami annak érdekében jött létre, hogy Ti, kaposvári játékosok megtaláljátok egymást, mivel közösen sokkal, de sokkal jobb játszani, mint egyedül, legyen szó akár vadászatról vagy gym foglalásról.

 

 

Annak ellenére, hogy rengeteg magyar város már korábban létrehozta a saját csoportját, Purger Rita (admin) kaposvári kirendeltséget nem talált a közösségi felületen, így gondolt egyet és arra az elhatározásra jutott, hogy a kezébe veszi az irányítást és létrehoz egyet ő maga.

 

 

Körülbelül 2 hete született meg a csoport a Facebook-on és azóta már lassan 100 tagot tudhat magáénak. Az első pár nap inaktivitása után a kaposváriak gyorsan felfedezték a közösséget, mostanra akad bőven jelentkező és az aktivitásra sem lehet panasz.

 

 

Miután az admin jóváhagyta a jelentkezésünket, gyorsan átfutottuk a csoport hírfolyamát. Megannyi képet találtunk, amin épp aktuális fogásukkal büszkélkednek a srácok, de a megosztások között bőven akad tájékoztató jellegű cikk is a játék újításairól. Ha bárkinél bármiféle-fajta probléma merülne fel, a csoportban rengetegen a rendelkezésére állnak, hogy orvosolják a gondot.

 

 

Talán a legfontosabb, hogy a csoportban az emberek közös pokévadászatokat és "lureozások"- at szerveznek mindennap, amihez BÁRKI kedve szerint csatlakozhat, ha az ideje engedi.

 

Lépjetek be ti is, hogy ne magányosan kelljen lenyomni a kilóméteres sétákat, találjatok új barátokat, hiszen a közös érdeklődési kör már megvan!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: