2016. 07. 15., péntek, 09:59

Mégis történhetett szexuális erőszak a DVBBS öltözőjében

A Sound is megszólalt Facebook oldalán a DVBBS botránnyal kapcsolatban, akik öltözőjében a koncert után ájult lányokat, használt gumit találtak. Az eddigi hírekkel ellentétben, miszerint szexuális erőszak miatt nem nyomoz a rendőrség, most egyértelművé tették, hogy folyik ilyen nyomozás.

A sztori kipattanása óta már több fejlemény is történt az ügyben, többek között az, hogy a DVBBS nem léphet fel a Szigeten.

 

Nem titkoltan szeretik a zöldet...

Vodka, fű...

Az Indexnél pedig jelentkezett egy szemtanú, aki látta az események egy részét: a lányok kaptak egy üveg vodkát, majd az egyikük kért a fellépők – valószínűleg füves – cigijéből, ezt azonban már a csapat öltözőjében szívhatták el, ahová aztán mind a hat lány bement.

 

Igazi rocknrollák a srácok

Más is lehetett ott...

A szemtanú szerint a konténerből előbb két dülöngélő lány került elő, majd egy másik, aki aztán visszafordult, hogy magával hozza a barátnőjét is, ekkor azonban a DVBBS menedzsere elállta az ajtót, és nem engedte vissza. A negyedikként kijövő lány sírva jött elő, félt, nem tudta, hol van, aztán befutott a vécére, és ott sírt tovább. Ezután még egy lány előtántorgott az öltözőből, ahonnan aztán a fellépők is kirohantak, majd autóba vágták magukat, és elszeleltek. Ferihegyről már bilincsben hozták őket vissza Siófokra.

 

A Balaton Sound közleménye

 

 

Részlet a koncertből: 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: