2016. 07. 07., csütörtök, 14:53

Kábszeres brigádot fogtak Balatonmárián

Öt fogyasztó és egy terjesztő ellen indult eljárás.

Pozitív lett a gyorsteszt

A marcali rendőrök július 6-án 14 óra 35 perc körül Balatonmáriafürdőn négy, Balatonszentgyörgyön pedig két férfit ellenőriztek, akiknél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja. A járőrök előállították őket, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett.

A nyomozók a 20 éves F. M. keszthelyi lakost, a 29 éves Z. T. tapolcai és T. T. balatonkeresztúri lakost, valamint a 32 éves L. L. komlói és S. R. marcali lakost kábítószer-fogyasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

 

Egyikük terjesztett is

A rendőrök megállapították, hogy hatodik társuk, a 26 éves G. P. balatonkeresztúri lakos nemcsak fogyasztotta, hanem terjesztette is a kábítószert. A férfinél megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök kábítószergyanús szárított növényi származékot és kábítószer-fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak.

 

Őt a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását. 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: